Δευτέρα – Τρίτη, σημειώσατε 2

default image

Πολύ καλά τα αντανακλαστικά του Παύλου Τσίμα, καθώς η σημερινή ‘Έρευνα’ ασχολείται με τον ‘Μυστηριώδη κύριο Αμπράμοβιτς’

Μπάλα

Σήμερα Τρίτη στις 21.45, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Τσέλσι. Συντονιστείτε στο SuperSport1 (όσοι έχετε), ή στο SPORT 24 για την ζωντανή κάλυψη, ή ακόμα καλύτερα στο ‘
Live by Freddos ‘.

MEGA

Πολύ καλά τα αντανακλαστικά του Παύλου Τσίμα, καθώς η σημερινή ‘Έρευνα’ ασχολείται με τον ‘Μυστηριώδη κύριο Αμπράμοβιτς’. Τα μεσάνυχτα.

Ολυμπιακοί Αγώνες
Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή αποφάσισε να επιτρέψει στους αθλητές που θα πάρουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, να έχουν εφ’ όσον το επιθυμούν μπλογκ. Με όρους και κανόνες όμως. Απαγορεύεται για παράδειγμα να ανεβάζουν βίντεο και φωτογραφίες από τους αγώνες ή να μιλάνε για πολιτικά θέματα.

BBC

Μετά από 75 χρόνια, το BBC αποφάσισε να κόψει εντελώς την αναμετάδοση του από τα βραχέα κύματα (SW) στην Ευρώπη. Προφανώς έκριναν πως στην εποχή του διαδικτύου κάτι τέτοιο είναι περιττό.

ALPHA
Πάρα πολύ καλό το Δ.Τ του Alpha για τη σημερινή εκπομπή (23.30) του Κώστα Βαξεβάνη, ‘Το κουτί της Πανδώρας’, με θέμα την ελληνική αργκό.
Την έχουμε κάνει τουρλουμπούκι την πάρλα; Αλλάζει η γλώσσα;
Επειδή έχουμε «τζαζέψει» με τις «Ζαχοπουλειάδες» και ποιος «τσέπωσε το κασέρι» και ποιος έκανε «γαργάρα» τη δουλειά για τα «γκαφρά».
Επειδή όλοι την έχουν δει «ζεβουαζιόν».
Επειδή υπάρχει μεγάλη «γουστέλλειψη» και οι «γλαστρίδες» όλες «μοστράρονται» για «κλαψ σάντουιτς», εμείς είπαμε να την δούμε «κομπλέντερ».
Την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου θα πέσει πολύ πακέτο στην «Πανδώρα»…
Αλλάζει η ελληνική γλώσσα ή αλλιώς, την έχουμε κάνει «τουρλουμπούκι» την πάρλα;

TV
Δείτε μερικές από τις εκπομπές της Δευτέρας και τις εκπομπές της Τρίτης:
Δευτέρα
Αντιπαραθέσεις
Κίτρινος Τύπος
Πρόσωπο με Πρόσωπο
Ανατροπή
Τρίτη
Έρευνα
Το Κουτί της Πανδώρας
Οι νέοι Φάκελοι
Press
Ποιά μέρα επιλέγετε;

STAR

Για όσους δεν ενδιαφέρονται για ποδόσφαιρο, το STAR προβάλλει στις 21.00 το εξαιρετικό ‘ Ο Επίμονος Κηπουρός ‘.

Κόμικ
Η καταπληκτική σειρά κόμικ της Vertigo, ‘ Y: The Last Man ‘, η οποία κυκλοφορεί και στη χώρα μας (στα αγγλικά), θα γίνει ταινία. Και μάλιστα όχι μόνο μία, λόγω του μεγάλου όγκου υλικού. Κανονικά βέβαια θα έπρεπε να γίνει σειρά.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Αυριανή . ‘Φίσκα οι καφετέριες, γεμάτα τα φαγάδικα,ενώ δεν έπεφτε καρφίτσα στα νυφοπάζαρα’.

ALPHA
Μπορεί το ‘10′ του Καραγάτση να μην έχει τέλος όμως βάσει των σημειώσεων που υπάρχουν η σειρά του Alpha θα έχει τέλος. Το 18ο και τελευταίο επεισόδιο είναι την Πέμπτη 6 Μαρτίου. Θα μας λείψει (ειδικά η ομορφότερη Ελληνίδα ηθοποιός Μαρία Ναυπλιώτου).

Μπλε

Οι Στουμφίτα, ο Μπαμπαστρούμφ, ο Σπιρτούλης, ο Δρακουμέλ, η Ψιψινέλ, επιστρέφουν. Τα Στρουμφάκια, τη δεκαετία του ‘80, ήταν μέρος των παιδικών μας χρόνων. Τώρα προβάλλεται από το STAR κάθε Σαββατοκύριακο στις 12.30. Σύμφωνα με αμερικανικά σάιτ και μπλογκ, τα ‘Smurfs’ θα γίνουν και κινηματογραφική ταινία. Το έχουμε ξαναπεί χίλιες φορές . Έχουν στερέψει στο Χόλιγουντ.

Φωτό της ημέρας
Αλλαγή σελίδα για την Κούβα ; Μπα…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα