Το τοπ-10 των αναζητήσεων στο Yahoo!

default image

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο έκανε, σύμφωνα με την AGB, στη ΝΕΤ ποσοστό 27,1% και παρακολουθήθηκε από πάνω από 1 εκατ. τηλεθεατές

 
Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Ο
Ελεύθερος Τύπος για το κορδελάκι κατά του Aids και για το σήμα που καλεί να ανακυκλώσουμε την εφημερίδα, το οποίο έχει υιοθετήσει εδώ και λίγες μέρες.

Ύφεση
Είναι η λέξη που ακούγεται όλο και πιο πολύ τον τελευταίο καιρό. Ύφεση. Το ΜΕΝ 24 με τη βοήθεια του Κ.Κ Μοίρη μας δίνει μερικές συμβουλές για να αντεπεξέλθουμε.
Μεταξύ μας πάντως, ειδικά στην Αθήνα, ποια ύφεση; Η κίνηση και το μποτιλιάρισμα που δημιουργήθηκε όλο το Σάββατο στην Κηφισίας και το Μαρούσι από αυτοκίνητα που προσπαθούσαν να φτάσουν στα Mall και Golden Hall δεν είχε προηγούμενο.

Κουτί της Πανδώρας

Με τίτλο ‘Διάπλαση των Παίδων’ είναι η νέα εκπομπή του Κώστα Βαξεβάνη τα μεσάνυχτα της Τρίτης στον ALPHA και εξετάζει την υπερπροστασία των Ελλήνων γονιών και τις ανασφάλειες στους.

Yahoo!
Το τοπ-10 των αναζητήσεων στη μηχανή του Yahoo! το 2008 έχει ως εξής:
1. Britney Spears
2. WWE
3. Barack Obama
4. Miley Cyrus
5. RuneScape
6. Jessica Alba
7. Naruto
8. Lindsay Lohan
9. Angelina Jolie
10. American Idol
Εδώ μπορείτε να δείτε όλα τα τοπ-10 του Yahoo! ανά κατηγορία.

Ραδιόφωνο
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Focus/Bari για την ΑΕΜΑΡ, για το διάστημα 27 Οκτωβρίου με 23 Νοεμβρίου στο Ν. Αττικής, πρώτος σταθμός, όσο αφορά το μέσο ημερήσιο ποσοστό ακροατών, ήταν ο ΣΚΑΪ με 10,8%. Σημείωσε πτώση 1,9% από την προηγούμενη μέτρηση αλλά και πάλι είναι ο μοναδικός σταθμός με ποσοστό πάνω από 10%. Δεύτερος ήρθε ο Ρυθμός με 8,8%, τρίτος ο NovaΣπορ FM με 8,4%. Kiss FM και Λάμψη είχαν 8,3% και 8,1% αντίστοιχα, 7,7% είχαν η ΕΡΑ Σπορ και ο Μελωδία.
Τρεις από τους καλύτερους σταθμούς της πόλης, οι Best, Kosmos και Εν Λευκώ, είχαν 5,6%, 4,4% και 3,2% αντίστοιχα.

Τηλεθέαση
Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο έκανε, σύμφωνα με την AGB, χθες στη ΝΕΤ ποσοστό 27,1% και παρακολουθήθηκε από πάνω από 1 εκατ. τηλεθεατές. Αυτό του Λεβαδειακού με την ΑΕΚ στον ALPHA είχε 21,4% (πάνω από 650 χιλ.).

Φωτό της ημέρας
Κινέζοι κτηνοτρόφοι αιχμαλωτίζουν αετούς, γεράκια και άλλα πουλιά που απειλούν τα πουλερικά τους και στη συνέχεια αφού τα δέσουν, τα “παραδίδουν” στις άγριες διαθέσεις των κοτόπουλων που τα τρελαίνουν στα τσιμπήματα. Αφού τα άγρια πουλιά πάρουν το μάθημά τους, οι κτηνοτρόφοι τα ελευθερώνουν ξέροντας πως τα συγκεκριμένα πτηνά, από το φόβο τους, δεν θα ξαναπλησιάσουν στη φάρμα.
Απίστευτη τακτική, καταπληκτική φωτογραφία! Μπορεί να περνούν ένα Γκουαντάναμο τα καημένα τα πουλιά αλλά τουλάχιστον δεν τα θανατώνουν. Οι Κινέζοι πάντως είναι οι νέοι Αμερικάνοι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα