Sony Ericsson G700 & G900

Sony Ericsson G700 & G900

Τα νέα κινητά τηλέφωνα της Sony Ericsson είναι ιδανικά για τους χρήστες που τους ενδιαφέρει να απλοποιήσουν την καθημερινότητά τους

Τα νέα κινητά τηλέφωνα της Sony Ericsson είναι ιδανικά για τους χρήστες που τους ενδιαφέρει να απλοποιήσουν την καθημερινότητά τους. Δεν πρόκειται απλά για τεχνολογία, αλλά για τεχνολογία στις υπηρεσίες του χρήστη. Η Sony Ericsson ανακοίνωσε τα G700 και G900 που αποτελούν σημαντικά εργαλεία, σχεδιασμένα για να οργανώσουν όσους έχουν να αντιμετωπίσουν έντονους ρυθμούς στο σπίτι και τη δουλειά.




Sony Ericsson G700



Το G700 είναι ένα προσωπικό organiser τσέπης που διατηρεί τις επαφές του καταλόγου, το ημερολόγιο, τις σημειώσεις, τις φωτογραφίες και τις αγαπημένες σας ιστοσελίδες στο ίδιο μέρος, εύκολα προσβάσιμο απλά με ένα άγγιγμα.








Επιπλέον, μπορείτε να σημειώσετε ο,τιδήποτε στην οθόνη του με τη βοήθεια μιας γραφίδας, όπως ακριβώς θα κάνατε με ένα στιλό σε ένα χαρτί, αποθηκεύοντας τη σημείωση στην επιφάνεια εργασίας του κινητού για υπενθύμιση. Επίσης, μπορείτε να σχεδιάσετε έναν πρόχειρο χάρτη μέχρι το μαγαζί της γειτονιάς ή να σκιτσάρετε αφηρημένα κάτι και να το στείλετε σε ένα αγαπημένο πρόσωπο! Πλέον, δεν υπάρχει λόγος να διατηρείτε ξεχωριστή ατζέντα για το σπίτι και τη δουλειά.



Με το G700 χειρίζεστε μέσω αφής εισαγωγή κειμένου, σερφάρισμα στο διαδίκτυο, ημερολόγιο και πλοήγηση στο μενού τηλεφώνου. Απλά αγγίξτε ένα όνομα, από τον τηλεφωνικό κατάλογο και θα εμφανιστούν στην οθόνη όλες οι σχετικές επιλογές. Με την άκρη του δαχτύλου, μπορείτε ακόμα και να περιηγηθείτε στο φωτογραφικό άλμπουμ. Το G700 διαθέτει επίσης ειδικά πλήκτρα δημιουργίας μηνυμάτων και σημειώσεων, καθώς και ένα πλήκτρο κλειδώματος στην μία πλευρά του.








Αποκτήστε πρόσβαση στις αγαπημένες σας ιστοσελίδες όταν βρίσκεστε σε ένα Wi-Fi hotspot οι οποίες προβάλλονται στην οθόνη 2,4”. Με τη γραφίδα ή το δάχτυλο μπορείτε να μεγιστοποιήσετε τη σελίδα ή να περιηγηθείτε σε αυτή. Όταν πάλι δεν έχετε καθόλου χρόνο για χάσιμο, ενεργοποιήστε τα RSS feeds απευθείας στο κινητό σας για να ενημερώνεστε αυτόματα: ειδήσεις, αποτελέσματα αγώνων ποδοσφαίρου ή ό,τι άλλο σας ενδιαφέρει.




Sony Ericsson G900



Το G900 διαθέτει όλες τις λειτουργίες του G700 με επιπλέον χαρακτηριστικά όπως μια φωτογραφική μηχανή 5.0 megapixel με αυτόματη εστίαση αφής, φωτογραφικό άλμπουμ και δυνατότητα επεξεργασίας μέσω αφής.








Η φωτογραφική του μηχανή επιτρέπει τη λήψη φωτογραφιών με υψηλή ποιότητα εκτύπωσης, τις οποίες μπορείτε να μοιραστείτε απευθείας με φίλους και οικογένεια. Πριν τραβήξετε την φωτογραφία, αποφασίστε που θέλετε να εστιάσει με ένα μόνο άγγιγμα στην οθόνη. Επίσης, με τη λειτουργία πολλαπλών λήψεων, μπορείτε να κρατήσετε πατημένο το πλήκτρο της μηχανής και να τραβήξετε όσες φωτογραφίες θέλετε. Ιδανικό για να απαθανατίσετε τα παιδιά την ώρα που παίζουν στον κήπο ή κάποιο κινούμενο αντικείμενο Με τον έλεγχο αφής ανατρέξτε στις φωτογραφίες του τηλεφώνου ή ακόμα επεξεργαστείτε τις με το φωτογραφικό άλμπουμ αφής.



Αγγίξτε, πληκτρολογήστε ή γράψτε… Όλες οι κινήσεις έρχονται με φυσικό τρόπο στο G900. Οργανώστε το πρόγραμμά σας, αγγίξτε ή χτυπήστε απαλά για να πραγματοποιήσετε μια κλήση, ή να κρατήσετε βιαστικά μια σημείωση πριν το ξεχάσετε. Το G900 συνεργάζεται μαζί σας για να κερδίσετε περισσότερο χρόνο μέσα στη μέρα.




Διάθεση



Το G700 θα κυκλοφορήσει σε μεταλλικό χρώμα και το G900 σε βαθύ κόκκινο και σκούρο καφέ. Και τα δύο μοντέλα είναι UMTS 2100 και GSM/GPRS 900/1800/1900 και θα διατίθενται σε επιλεγμένες αγορές από το Β’ τρίμηνο του 2008. Οι τιμές τους δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.




Βίντεο



Παρουσίαση του G700 από τo Phonescoop.com


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα