SAMSUNG E840

SAMSUNG E840

Μία αστραφτερή πρόταση που θα ξεχωρίσει και θα τραβήξει την προσοχή, ένα κινητό που απευθύνεται στους λάτρεις του στυλ

Μία αστραφτερή πρόταση που θα ξεχωρίσει και θα τραβήξει την προσοχή, ένα κινητό που απευθύνεται στους λάτρεις του στυλ Ενα slide up κινητό που αντικατοπτρίζει.. την τάση της πιο προηγμένης τεχνολογίας, τη μοναδικότητα του λιτού, μοντέρνου design, ένα κινητό με πρόσοψη σαν καθρέφτη αλλά και πάχος σαν…λεπίδα που δεν ξεπερνά τα 10.6 χιλιοστά.



Καθώς γλιστρά η γυαλιστερή πρόσοψη στον εργονομικό μηχανισμό slide up αποκαλύπτει μία οθόνη 2.2 ιντσών εξοπλισμένη με 262,000 χρώματα που απεικονίζουν τις εικόνες με απαράμιλλη πιστότητα.



Τα πλήκτρα αφής κάνουν τη χρήση του κινητού ακόμα πιο εύκολη καθώς με ένα άγγιγμα εισάγουν το χρήστη στα πολλαπλές δυνατότητές του:



Kάμερα 2 megapixels για λήψη ολοζώντανων φωτογραφιών και video clips, ραδιόφωνο, MP3 player για μουσικές απολαύσεις χωρίς όρια, μνήμη 70 ΜΒ που επεκτείνεται με κάρτα micro SD, Bluetooth για πολλές δυνατότητες ασύρματης διασύνδεσης.



Επίσης διαθέτει τις πρωτοποριακές λειτουργίες SOS message που επιτρέπει την αποστολή μηνύματος σε προκαθορισμένους λήπτες απλά και μόνο με το πάτημα συγκεκριμένου πλήκτρου σε περίπτωση κινδύνου προς αναζήτηση βοήθειας.



Επιπλέον, η λειτουργία Mobile tracker επιτρέπει τον εντοπισμό της συσκευής που έχει κλαπεί, καθώς με το που θα τοποθετηθεί η κάρτα του δράστη θα αποσταλεί μήνυμα σε προκαθορισμένους λήπτες με τον μοναδικό αριθμό της συσκευής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα