BenQ X725 και Τ700

BenQ X725 και Τ700

Οι νέες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές την BenQ προσφέρουν υψηλή ποιότητα ανάλυσης, λεπτομερή σχεδιασμό και extra features σε προσιτές τιμές.

Οι νέες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές την BenQ προσφέρουν υψηλή ποιότητα ανάλυσης, λεπτομερή σχεδιασμό και extra features σε προσιτές τιμές.Τα νέα μοντέλα ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών της BenQ, το X725 και το, με οπτική ανάλυση 7 Mega Pixels και πληθώρα ρυθμίσεων, καταπλήσσουν με την ποιότητα των φωτογραφιών τους και με την ευκολία χρήσης τους . Με οπτικό zoom της Pentax, μιας από τις καλύτερες εταιρίες στην κατασκευή φωτογραφικών φακών και πολύ λεπτό πάχος– μόλις 12,5 mm για την Χ725 και 14,9mm για την Τ700 –συγκαταλέγονται στις λεπτότερες και κομψότερες digital cameras στον κόσμο και μάλιστα



Και τα δύο μοντέλα είναι διαθέσιμα σε τρία μεταλλικά χρώματα (ασημί, μαύρο και κόκκινο) κι όλα είναι επαναφορτιζόμενα. Επιπλέον, μπορούν να τραβήξουν video με ήχο και ανάλυση 640×480/30fps και διαθέτουν το πρόγραμμα Super Shake Free που, σε συνδυασμό με την υψηλή ευαισθησία ISO, εξασφαλίζουν σταθερές λήψεις.



Η Χ725 διαφοροποιείται από τις υπόλοιπες λόγω της πληθώρας των 27 αυτόματων προγραμμάτων που διαθέτει, ενώ η Τ700 με την touch screen οθόνη των 3 ιντσών που είναι πιο εύκολη στη χρήση.



Οι δύο νέες κάμερες της BenQ έχουν δυνατότητα απευθείας εκτύπωσης σε συμβατό εκτυπωτή και συνοδεύονται με θήκη στην συσκευασία τους.



Η τιμή του μοντέλου Χ725, χωρίς το Φ.Π.Α, είναι γύρω στα €184 ενώ της Τ700 κυμαίνεται στα €212.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα