Χωρίς Ελεονώρα και Τατιάνα

default image

Είναι δύσκολη η ζωή στο σπίτι. Πάλι καλά που έχουμε ...πολλά κινητά τηλέφωνα, ενώ είμεθα θαυμάσιοι εραστές, μετά από έρευνα εταιρείας προφυλακτικών

Κινητά

Σχεδόν 3 δισεκατομμύρια έχουν γίνει οι συνδρομές κινητών τηλεφώνων στον πλανήτη. Έχουμε 1.000 νέους χρήστες το λεπτό και η μεγάλη αύξηση οφείλεται κυρίως στην είσοδο χρηστών από Κίνα, Αφρική και Ινδία (στοιχεία από την εταιρεία ανάλυσης τηλεπικοινωνιών The Mobile World, πηγή Ημερησία). Και όπως λέγαμε και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές (1 δισ. PC στη Γη), αν έχετε 2 συνδρομές και 2 κινητά, κάποιος δεν έχει κανένα. Άτιμο πράγμα η στατιστική.

ΜΜΕ
Τάξη στο άναρχο τοπίο των ΜΜΕ, προσπαθεί να βάλει η κυβέρνηση με το νέο νομοσχέδιο για την συγκέντρωση και αδειοδότηση τους, σύμφωνα με τον υπουργό Επικρατείας Θ. Ρουσόπουλο. Αλλαγή στάσης, παρατηρεί η αντιπολίτευση και κατηγορεί την κυβέρνηση για προσπάθεια ομηρείας των ΜΜΕ. Όσο για την ΕΡΤ, ‘δεν ξεπουλάμε την κρατική τηλεόραση’ λένε στην κυβέρνηση, ‘μόνο το 49% θα δοθεί σε ιδιώτες’.

Σεξ
Πάλι πρωταθλητές βγήκαμε. Σύμφωνα με έρευνα μάρκας προφυλακτικών, οι Έλληνες είναι πρώτοι σε συχνότητα (164 φορές το χρόνο) της ερωτικής πράξης. Στην ποιότητα βγήκαμε τρίτοι (πρώτοι είναι οι Νιγηριανοί). Γιατί δεν κάνουν και μια έρευνα για το ποιοι λένε τα περισσότερα ψέματα σε έρευνες;

ΑΝΤ1
Για δέκατη συνεχή χρονιά το κορυφαίο αθλητικό γεγονός IAΑF Athens Grand Prix Τσικλητήρεια 2007, συγκεντρώνει το ενδιαφέρον της διεθνούς αθλητικής κοινότητας. Το παρών δίνουν μεγάλα αστέρια του παγκόσμιου στίβου, Έλληνες και ξένοι Ολυμπιονίκες. Προσέλευση τη Δευτέρα 2/7 στις 18.30, είσοδος δωρεάν.

ALPHA
Σήμερα στις 21.00 θα μεταδοθούν σε μαγνητοσκόπηση τα βραβεία του MAD. Όχι ότι δεν τα έχετε ήδη δει από δεκάδες άλλες εκπομπές και “δελτία ειδήσεων”. Το πόσο μας σόκαρε ο Ψινάκης με αυτό που έβαλε στο κεφάλι του δεν λέγεται. Εδώ είναι οι νικητές.

Eastern Promises
Δείτε εδώ το τρέιλερ της νέας ταινίας του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ, με τους Βίγκο Μόρτενσεν, Ναόμι Γουότς και Βενσάν Κασέλ.

Greek TV
Το πρωινάδικο του καναλιού Α δείχνει ένα κουτσομπολίστικο θέμα. Η μεσημεριανή εκπομπή του καναλιού Β δείχνει πλάνα από το θέμα του καναλιού Α. Την άλλη μέρα το πρωί, το Α προβάλει πλάνα από την εκπομπή του Β που έδειχνε το θέμα του Α.

(δεν) Αξίζει να το δεις

Αύριο Παρασκευή, μας χαιρετά και η Τατιάνα με την τελευταία εκπομπή του ‘Αξίζει να το δεις’, από ένα κλαμπ στο Καλαμάκι. Το δελτίο τύπου μεταξύ άλλων αναφέρει:
‘Σας περιμένουμε όλους σε ένα μουσικό πάρτι που θα αφήσει εποχή.
…σας προσκαλούν στο πιο ξέφρενο γλέντι του καλοκαιριού…
Μια εμπειρία που… Αξίζει να τη ζήσεις!’
Αυτή δεν είναι μεσημεριανή κουτσομπολίστικη εκπομπή, είναι το συνώνυμο της απόλυτης διασκέδασης.

Ράδιο
Στην Αγγελοπούλου φαίνεται πως καταλήγει ο Planet των Πολυχρονίου και Παύλοβιτς.

Greek TV 2
Παιδεραστής / “τραγουδιστής”, γίνεται φίρμα σε εκπομπές και εφημερίδες. Γελάμε, γελάτε αλλά αυτά είναι τα πρόσωπα που προβάλλονται πλέον. Αυτοί είναι οι σταρ της greek tv.

Νέες κινηματογραφικές ταινίες
Live Free or Die Hard – Η επιστροφή του Τζον ΜακΚλέιν.
Bobby – H δολοφονία του Ρόμπερτ Κένεντι δια χειρός Εμίλιο Εστεβέζ.
Μην το πεις σε κανένα – Γαλλικό θρίλερ.
Mimzy – Επιστημονικής φαντασίας με παιδιά.
Because I said so – Κομεντί με την Ντάιαν Κίτον.
New York Waiting – Σουηδική κομεντί.

Πρωινός Καφές
Αύριο Παρασκευή, η Ελεονώρα Μελέτη αποχαιρετά τους φίλους του ‘Πρωινού Καφέ’ με μια εκπομπή από την Κρήτη. Θα αργήσουμε στη δουλειά για να δούμε την Βανέσα Αδαμοπούλου… να τραγουδά.

Σινεμά
Το ‘Righteous Kill’ ήταν για μας μια ταινία που αναμέναμε με μεγάλη ανυπομονησία, λόγω της παρουσίας των Αλ Πατσίνο και Ρόμπερτ Ντε Νίρο στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Μέχρι που μάθαμε πως θα παίζει και ο 50 Cent. Έλεος!

Φωτό της ημέρας

Ιδιοκτήτες θέρετρου στην πόλη Ριτσιόνε στην Ιταλία απαγορεύουν την είσοδο σε άντρες. Θα περάσουν καλά τώρα αυτές;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα