Altec: Δυο νέα προϊόντα

default image

 Δύο νέα προϊόντα, τα οποία, όπως υποστήριξαν οι υπεύθυνοι της εταιρίας σε σημερινή συνέντευξη Τύπου, θα αλλάξουν το σκηνικό στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, παρουσίασε σήμερα η Altec Telecoms. Πρόκειται για δύο ολοκληρωμένες λύσεις επικοινωνιών που απευθύνονται είτε σε αυτούς που έχουν ήδη ADSL πρόσβαση στο Ιντερνετ, είτε σε αυτούς που πρόκειται να μπουν στο “σπορ” των ευρυζωνικών υπηρεσιών.

Το πρώτο πακέτο ονομάζεται i-Call Easy Βox και απευθύνεται στους υπάρχοντες χρήστες ADSL οποιουδήποτε παρόχου, δίνοντάς τους την ευκαιρία να αποκτήσουν ασύρματη ευρυζωνική πρόσβαση, αφού στο πακέτο προσφέρεται Wi-Fi VoIP ADSL router, ασύρματο τηλέφωνο και απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά τηλέφωνα στην Ελλάδα και στις περισσότερες χώρες του κόσμου,με 15,99 ευρώ το μήνα.

Το δεύτερο πακέτο, i-Call Unlimited, απευθύνεται σε όσους επιθυμούν σύνδεση ADSL και στο συνδρομητή παρέχεται, εκτός από τη διατήρηση του αριθμού του τηλεφώνου του, ασύρματο ρούτερ, ασύρματο τηλέφωνο και απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά τηλέφωνα στην Ελλάδα και στις περισσότερες χώρες του κόσμου.

Παράλληλα προσφέρει πρόσβαση ADSL 1024 Kbps, εγγραφή σε προνομιακό πρόγραμμα σταθερής τηλεφωνίας με τέσσερις ώρες δωρεάν αστικές κλήσεις κάθε μήνα, για ένα χρόνο, με 33,99 ευρώ το μήνα. Το σύστημα αφορά δωρεάν κλήσεις από κινητά τηλέφωνα, αρκεί αυτά να είναι συμβατά με το σύστημα I-call και να βρίσκονται σε κάλυψη Wi-fi.

Ο πρόεδρος της Altec κ. Θ.Αθανασούλης δήλωσε πως η εταιρία του θα λανσάρει σύντομα συσκευές κινητών τηλεφώνων στην αγορά, το κόστος των οποίων θα είναι κάτω από 300 ευρώ.

(Πηγή: ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα