Double pay από την Hellas On Line

default image

 Τη διάθεση υπηρεσιών double-play, δηλαδή του συνδυασμού τηλεφωνίας με απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις και ADSL Internet με πολύ υψηλές ταχύτητες που φτάνουν μέχρι και 12Mbps, ανακοίνωσε η Ηellas Οn Lline. 

Πρόκειται για ένα πακέτο, το κόστος του οποίου ανέρχεται σε 36,33 ευρώ το μήνα και το οποίο, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, απαλλάσσει το συνδρομητή από το πάγιο του ΟΤΕ, στις περιοχές όπου υπάρχει διαθεσιμότητα υπηρεσίας στο ιδιόκτητο δίκτυο της εταιρίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το πακέτο hol double-play περιλαμβάνει δύο τηλεφωνικές γραμμές, δυνατότητα διατήρησης του υπάρχοντος τηλεφωνικού αριθμού, δωρεάν ενεργοποίηση της υπηρεσίας, ασύρματο εξοπλισμό (wi-fi) καθώς και 24ωρη τεχνική τηλεφωνική υποστήριξη.

Αναλυτικά, το hol double-play προσφέρει απεριόριστο ADSL, χωρίς χρονοχρέωση ή ογκοχρέωση, e-mail με 1GB χώρο, απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις προς όλους τους σταθερούς προορισμούς στην Ελλάδα, χωρίς χρέωση ανά κλήση ή ανά λεπτό, δωρεάν φορητότητα επιπλέον αριθμών και δωρεάν ψηφιακές παροχές όπως εμφάνιση αριθμού καλούντος, αναγνώριση και αναμονή κλήσεων.

(Πηγή: ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα