Εσύ δουλεύεις ή βλέπεις βιντεάκια;

default image

Σήμερα Τρίτη τα μεσάνυχτα, η εκπομπή ‘Πρωταγωνιστές’ και ο Σταύρος Θεοδωράκης θα μας “ταξιδέψουν” στο ψυχιατρικό νοσοκομείο Δρομοκαΐτειο

MEGA

Σήμερα Τρίτη τα μεσάνυχτα, η εκπομπή ‘Πρωταγωνιστές’ και ο Σταύρος Θεοδωράκης θα μας “ταξιδέψουν” στο ψυχιατρικό νοσοκομείο Δρομοκαΐτειο, όπου θα ακούσουμε τις ιστορίες πολλών τροφίμων.

Blog

Η Τζέιν λέει πως θα αυτοκτονήσει σε 90 μέρες (με το καλό λένε οι κακεντρεχείς). Δείτε εδώ το μπλογκ της που ήδη συγκεντρώνει 300 και 400 σχόλια ανά ποστ. Τι κάνει ο κόσμος για να ασχοληθείς μαζί του…

Μπάλα

Αύριο Τετάρτη είναι μέρα Κυπέλλου Ουέφα. Ο ΑΝΤ1 στις 22.00 θα μεταδώσει το παιχνίδι Ρέιντζερς – Παναθηναϊκός και το MEGA δύο ώρες νωρίτερα το ΑΕΚ – Χετάφε. Το πιο καλό όμως είναι πως λόγω της πανελλαδικής απεργίας τα παιχνίδια δεν θα έχουν σπικάζ (τουλάχιστον ελληνικό).

TV

Όσο για το υπόλοιπο πρόγραμμα των σταθμών (αύριο με την απεργία), θα έχουμε σειρές, ντοκιμαντέρ, ταινίες… Μια χαρά, μακάρι να γίνονται συχνότερα απεργίες.

Στο Χόλιγουντ

Η απεργία των σεναριογράφων τελειώνει, άφησε όμως την πληγή της στη βιομηχανία του θεάματος. Η απεργία στοίχισε 650 εκ. δολάρια σε μισθούς, 1 δισ. δολάρια γενικά στην οικονομία, ενώ οι τηλεοπτικοί σταθμοί θα κάνουν 2 μήνες να συνέλθουν.

Όσκαρ

Η Τζέσικα Άλμπα θα παρουσιάσει την τελετή βράβευσης των τεχνικών βραβείων και τα νερντς θα κάνουν καιρό να συνέλθουν.

Σινεμά

Δείτε παρακάτω το τοπ-10 των ταινιών με τις μεγαλύτερες εισπράξεις μέσα στο 2008. Το Cloverfield λόγω του έξυπνου μάρκετινγκ είναι στην κορυφή.
1. Cloverfield $132.2
2. 27 Dresses $78.6
3. Hannah Montana/Miley Cyrus: Best of Both Worlds Concert Tour $53.2
4. Rambo $46.8
5. First Sunday $37.6
6. Meet the Spartans $35.5
7 One Missed Call $27.0
8. Untraceable $24.4
9. Fool’s Gold $23.5
10. Run, Fat Boy, Run $22.9

Σειρά

Η σειρά Jericho ξεκίνησε στις ΗΠΑ τον Σεπτέμβριο του 2006, όμως τα νούμερα τηλεθέασης δεν ικανοποιούσαν το CBS και έτσι μετά από 22 επεισόδια κόπηκε. Οι φαν της σειράς πίεσαν πολύ το σταθμό να ξαναξεκινήσει η αγαπημένη τους σειρά και σήμερα, εννιά μήνες μετά τη διακοπή, η επιθυμία τους γίνεται πραγματικότητα. Χαμός γίνεται τώρα στις ΗΠΑ για τη διακοπή (για τον ίδιο λόγο) της σειράς ‘4400′. Να μαζευτούμε και εμείς και να απαιτήσουμε την επιστροφή του ‘Ρετιρέ’.

Γούντι Άλεν

Είναι ένας από τους καλύτερους σκηνοθέτες και ένας από τους μεγαλύτερους ματάκηδες (με την καλλιτεχνική έννοια). Γι’ αυτό αναμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία τη νέα του ταινία ‘Vicky Christina Barcelona’ με τις Σκάρλετ Γιοχάνσον και Πινέλοπι Κρουζ , όπου σύμφωνα με τα αμερικανικά μπλογκ περιέχεται ερωτική σκηνή με τις δύο πρωταγωνίστριες!

Ταινία

Ο Κιάνου Ριβς δεν είναι πια ο Neo του Matrix αλλά κάνει ότι μπορεί. Η τελευταία ταινία που πρωταγωνιστεί είναι μια σκληρή αστυνομική περιπέτεια και μπορείτε να δείτε το τρέιλερ εδώ .

ALTER
Αννίτα Πάνια η επιστροφή. Αύριο Τετάρτη στις 23.45 έχουμε επανεκκίνηση για το Je T’ Aime.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Traffic για την προτροπή της εφημερίδας κάτω κάτω.

Βίντεο
Δείτε και κανένα βιντεάκι. Σύμφωνα με την Comscore, το μήνα Δεκέμβριο 141 εκατ. χρήστες του διαδικτύου παρακολούθησαν 10,1 δισ. βίντεο. Το 32% των βίντεο (3,2 δισ.) ήταν στα σάιτ της Google (βλ. YouTube). Στα σάιτ της Fox Interactive Media (βλ. MySpace) είδαν 358 εκατ. βίντεο και σε αυτά της Yahoo! 340 εκατ.

Φωτό της ημέρας

Ο κύριος που περνάει είναι  ο Μπάρακ Ομπάμα αλλά η κυρία που τον βγάζει φωτογραφία με το κινητό της, κλέβει την παράσταση.

Υ.Γ

Μετακομίσαμε και ελπίζουμε να σας αρέσει η νέα μορφή της στήλης. Περιμένουμε τα σχόλιά σας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα