Εκλογή αρχηγού από τη βάση ζητά ο Λοβέρδος

Εκλογή αρχηγού από τη βάση ζητά ο Λοβέρδος
ΒΟΥΛΗ / ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ (ICON PRESS / ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ) Icon

Εντείνεται η αγωνία εντός του ΠΑΣΟΚ, με τον Γ. Παπανδρέου να κρατά κλειστά τα χαρτιά του. Καρφιά Λοβέρδου που έκανε λόγο για "καθυστέρηση"

Πριν από τις βουλευτικές εκλογές θα πρέπει να ανοίξουν οι διαδικασίες για την εκλογή νέου αρχηγού στο ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό “Real” o κ. Λοβέρδος επέμεινε στην ανάγκη εκλογής αρχηγού από τη βάση του κόμματος και σημείωσε ότι πρέπει να γίνει με έναν “αδάπανο, λιτό και βραχύβιο τρόπο χωρίς συγκεντρώσεις”.

“Αυτό είναι ουσιώδες και με αυτό σχετίζονται όλες οι εξελίξεις στην παράταξη. Θέλω να επιφυλαχθώ. Είναι λιγότερο κακό από το να εκφράσει κάποιος άποψη, από την οποία θα προκύψουν συζητήσεις” δήλωσε αναφορικά με το ερώτημα εάν ο κ. Παπανδρέου μπορεί να είναι υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ο υπουργός Υγείας απέδωσε την καθυστέρηση στο ζήτημα των εσωκομματικών εκλογών στο κόμμα, στο γεγονός ότι δεν έχει μιλήσει κανείς από αυτούς που είναι αρμόδιοι.

“Δεν γνωρίζω ποια θα είναι η κεντρική εισήγηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ”, πρόσθεσε.

Ο υπουργός Υγείας χαρακτήρισε την κυβέρνηση “ειδικού χρόνου και ειδικού σκοπού” και επανέλαβε ότι συμφωνεί με την άποψη Σαμαρά, ότι δεν κοιμόμαστε αγκαλιά με το ημερολόγιο για τις εκλογές, τις οποίες τοποθέτησε χρονικά “κοντά στην Άνοιξη”.

Αντί ανασχηματισμού πρότεινε τη σύσταση δυο κυβερνητικών επιτροπών υπό τον Λουκά Παπαδήμο, με αρμοδιότητες το ΕΣΠΑ και την ανταγωνιστικότητα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα