Το μικρό αδερφάκι του Nokia X6

Το μικρό αδερφάκι του Nokia X6

Το μικρό αδερφάκι του Nokia X6, Nokia X3 έφτασε. Το Nokia X3 εντάσσεται στην κατηγορία μουσικών συσκευών της Nokia και είναι το πρώτο κινητό της σειράς 40

Το μικρό αδερφάκι του Nokia X6, Nokia X3 έφτασε. Το Nokia X3 εντάσσεται στην κατηγορία μουσικών συσκευών της Nokia και είναι το πρώτο κινητό της σειράς 40, έτοιμο για το Ovi Store.Tο Nokia X3 είναι μία μοντέρνα συσκευή αναπαραγωγής μουσικής με μικρές διαστάσεις, η οποία συνοδεύεται από στερεοφωνικά ηχεία, ενσωματωμένο δέκτη FM και φωτογραφική μηχανή 3.2 megapixel.




Tο Χ3 περιλαμβάνει την υπηρεσία “Comes With Music” επιτρέποντάς σου να κατεβάσεις και να κρατήσεις κάθε κομμάτι που θέλεις από τα εκατομμύρια που είναι διαθέσιμα στο Nokia Ovi Store. Επιπλέον υποστηρίζει πλευρική φόρτιση από το PC – και διατίθεται με προ-εγκατεστημένα δείγματα κομματιών και μουσικών βίντεο από μεγάλους καλλιτέχνες.




Το Nokia X3 προσφέρει επίσης χαρακτηριστικά, όπως εγγραφή και επεξεργασία βίντεο, email και instant messaging, web-browsing, και πλοήγηση με Nokia Maps. Ακόμα, διατίθεται με προ-εγκατεστημένο το Guitar Rock Tour mobile game της Game loft.










Βασικά Χαρακτηριστικά

Υψηλής ποιότητας music player, fm radio με RDS και στέρεο ηχεία.




Υποστηρίζει μέχρι 16GB μνήμης με μία αφαιρούμενη MicroSD κάρτα (δεν παρέχεται).




Κάμερα 3.2 megapixel.




Ενεργή οθόνη.




Υποστηρίζει Nokia Chat, Windows Live Messenger, Yahoo Go και άλλους δημοφιλείς instant messaging clients.




Εύκολο mobile email.




Web browsing βασισμένο σε Flash player.




Games on-board . Διατίθεται με προ-εγκατεστημένο το Guitar Rock Tour από την Gameloft, συν μία σειρά από Java παιχνίδια, όπως το City Bloxx και το Snake III.




Ενσωματωμένη A-GPS πλοήγηση και οι Nokia Maps.




Εγκατεστημένο ηλεκτρονικό κατάστημα εφαρμογών Ovi Store.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα