Το SPORT 24 πάει για πρωτάθλημα

default image

Mεγαλειώδης η πρεμιέρα για την ομάδα μπάσκετ του SPORT 24, που με καλύτερο παίκτη το Στέφανο Τριαντάφυλλο επιβλήθηκε της Καθημερινής

ΠΑΟ

Όλοι προπονητές της εξέδρας είμαστε. Όλοι έχουμε άποψη για το σύστημα και την εντεκάδα. Ορίστε η ευκαιρία, γράψτε
εδώ τη γνώμη σας για το πως πρέπει να παίξει ο Παναθηναϊκός με την Ίντερ. Διαλέξτε τον τρόπο παιχνιδιού και τους παίκτες που πρέπει να αγωνιστούν και στείλτε τον Παναθηναϊκό στους 16.

Να σημειωθεί ότι το μεγάλο παιχνίδι θα το καλύψει ο απεσταλμένος του SPORT 24, Σωκράτης Μόσχος.

SPORT 24
Και μια και πιάσαμε τα δικά μας, πρέπει να αναφερθούμε στη μεγαλειώδη πρεμιέρα για την ομάδα μπάσκετ του SPORT 24, που με καλύτερο παίκτη το Στέφανο Τριαντάφυλλο (24 π.) επιβλήθηκε της ομάδας της Καθημερινής στο Δημοσιογραφικό Πρωτάθλημα Μπάσκετ, με 59-55 . Παιδιά συνεχίστε έτσι και θα τις γεμίσουμε τις κερκίδες!

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Καθημερινή για να απαλύνουμε τον πόνο τους…

Τηλεθέαση
Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό την Κυριακή, έκανε τηλεθέαση 21,5% και παρακολουθήθηκε από περισσότερο από 1 εκατ. ανθρώπους. Δείτε εδώ το σχόλιο του Βασίλη Σπανούλη.

Στις ΗΠΑ
Ο Μπους φεύγει, ναι είναι αλήθεια. Δείτε εδώ μερικά από τα καλύτερά του.

YouTube Widescreen

Σύμφωνα με το επίσημο blog του YouTube πλέον τα βιντεάκια του θα τα βλέπουμε σε 16:9!

Ε.T
Να θυμίσουμε πως το Σάββατο με τον Ελεύθερο Τύπο, προσφέρεται και το Esquire.

Το αμερικάνικο όνειρο;
Σύμφωνα με το CNN ένας νεαρός προγραμματιστής έφτιαξε ένα παιχνιδάκι για το i-Phone όπου η Apple το πουλούσε στους χρήστες προς 5 δολάρια. Το παιχνίδι παζλ, Trism, έκανε τέτοια επιτυχία που σε 2 μήνες ο Steve Demeter κέρδισε 250 χιλ. δολάρια! Ασφαλώς άφησε την πρωινή δουλειά του.

Facebook
Το δημοφιλές σάιτ κέρδισε δίκη εναντίον ενός Καναδού και της εταιρείας του που βομβάρδιζε επί 2 μήνες τους χρήστες του Facebook με σεξουαλικά σπαμ μηνύματα. Στο Facebook επιδικάστηκε το ποσό αποζημίωσης των 870 εκατ. δολαρίων! Μετά από αυτό μάλλον θα προσέχουν περισσότερο οι σπάμερς.

Facebook 2
Αν τα πάρει αυτά τα χρήματα, θα μπορούσε πάντως να τα επενδύσει στην εξαγορά του δημοφιλούς Twitter που φημολογείται τελευταία πως ενδιαφέρεται το Facebook, για το ποσό των 500 εκατ. δολαρίων.

TV
Σύμφωνα με τη Nielsen, τα νοικοκυριά στις ΗΠΑ παρακολουθούν τηλεόραση κατά μέσο όρο 8 ώρες και 18 λεπτά τη μέρα. Πριν δέκα χρόνια το νούμερο ήταν 7 ώρες και 15 λεπτά. Στο διαδίκτυο βλέπουν 2,5 ώρες το μήνα βιντεάκια, ενώ μαγνητοσκοπημένη τηλεόραση (βλ. Tivo και video recorders) 6,5 ώρες το μήνα.

Φωτό της ημέρας
Ένα τοπίο φτιαγμένο από μπρόκολα και ψωμί από τον φωτογράφο Carl Warner .

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα