Nikon COOLPIX S500

Nikon COOLPIX S500

Η νέα μηχανή COOLPIX S500 της Nikon αποδεικνύει ότι τα μικρά κουτιά κρύβουν μεγάλες εκπλήξεις

Η νέα μηχανή COOLPIX S500 της Nikon αποδεικνύει ότι τα μικρά κουτιά κρύβουν μεγάλες εκπλήξεις Η Nikon παρουσίασε πριν από λίγο καιρό τη μηχανή COOLPIX S500, μια μηχανή με εκπληκτικές λειτουργίες και συστήματα τελευταίας τεχνολογίας σε ένα συμπαγές σώμα.




Στυλάτο σώμα



Αυτή η ελαφριά αλλά ιδιαίτερα συμπαγής μηχανή διαθέτει κομψό σώμα από ανοξείδωτο ατσάλι. Χάρη στο μοντέρνο σχεδιασμό και τις κλασικές γραμμές, το μοντέλο αυτό είναι τόσο εντυπωσιακό όσο οι φωτογραφίες που παρέχει, μια απτή απόδειξη της δέσμευσης της Nikon για υψηλής ποιότητας φωτογραφικές μηχανές.




Πολλές δυνατότητες



Η τεχνολογία και οι δυνατότητες της COOLPIX S500 είναι εξίσου εντυπωσιακές με το εξωτερικό της. Ο συνδυασμός της υψηλής ανάλυσης 7,1 megapixel και του ισχυρού φακού Zoom-Nikkor 3 x με μεγάλο εύρος 35-105mm επιτρέπει στη μηχανή COOLPIX S500 να παρέχει φωτογραφίες με εκπληκτική απόδοση λεπτομερειών είτε πρόκειται για κοντινά πορτραίτα είτε για πανοραμικές λήψεις, ακόμη και μετά τη μεγέθυνση των φωτογραφιών.




Απόσβεση κραδασμών



Η λειτουργία απόσβεσης κραδασμών αντισταθμίζει το κούνημα της μηχανής για τη δημιουργία πιο σταθερών φωτογραφιών μεγαλύτερης καθαρότητας, ενώ παράλληλα αποτρέπει το θάμπωμα που προκαλείται σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Το εύρος ευαισθησίας στο φως έως ISO 2000 εγγυάται ακόμη μεγαλύτερη καθαρότητα στις φωτογραφίες σε συνθήκες αστάθειας ή ανεπαρκούς φωτισμού.




Ευκολία στη χρήση



Η Nikon αναζητά διαρκώς νέους τρόπους για την απλοποίηση και τη μεγιστοποίηση της διασκέδασης κατά τη λήψη φωτογραφιών. Όλες οι λειτουργίες είναι βελτιστοποιημένες για άμεση απόκριση, ώστε ο χρήστης να αξιοποιεί πάντα κάθε ευκαιρία για τη λήψη εξαιρετικών φωτογραφιών. Η μηχανή COOLPIX S500 ενεργοποιείται άμεσα, μέσα σε 0,8 δευτερόλεπτα, ενώ το κλείστρο απελευθερώνεται σε λιγότερο από 0,005 δευτερόλεπτα, χωρίς καμία σχεδόν καθυστέρηση.




Το λογισμικό της



Μπορείτε να απολαύσετε πλήρως τα αποτελέσματα που επιτυγχάνονται με την COOLPIX S500 χρησιμοποιώντας το αποκλειστικό λογισμικό PictureProject της Nikon, το οποίο διευκολύνει και απλοποιεί την επεξεργασία, την οργάνωση, τη μεταφορά και την κοινή χρήση των φωτογραφιών. Η συμβατότητα με μια μεγάλη ποικιλία plug-ins που διευρύνουν τις δυνατότητες της μηχανής διευκολύνει επίσης την ενσωμάτωση νέων λειτουργιών ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα