Πολλές διαφημίσεις και λίγο μπάσκετ ο ΑΝΤ1

default image

Είδαμε στον ΑΝΤ1 το σπουδαιότερο παιχνίδι μπάσκετ μέχρι τώρα, μεταξύ των αιωνίων αντιπάλων και χάσαμε τουλάχιστον 10 πόντους, λόγω διαφημίσεων

Σπαμ

Πόσοι υπάλληλοι δουλεύουν στην εταιρεία σας; Πόσα σπαμ μέιλ δέχονται τη μέρα; Βάλτε
εδώ όλες τις παραμέτρους και δείτε πόσα χρήματα και εργατοώρες χάνονται.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Ελευθεροτυπία για το Ρασοφυλάκιο.

MEGA
Στις 4 Δεκεμβρίου και εκτός απροόπτου ξεκινά στο Mega η νέα χιουμοριστική εκπομπή με τους Σάκη Μπουλά και Σωτήρη Καλυβάτση, Bellas TV. Ελπίζουμε σε κάτι διαφορετικό. Δείτε εδώ το πολύ καλό τρέιλερ.

Διαφήμιση
Μη χάσετε το απίθανο αλά Matrix διαφημιστικό της Toshiba που ανακάλυψε ο Adartist.

ANT1

Ωραίο είναι να είναι μοιρασμένα σε πολλά κανάλια τα παιχνίδια μπάσκετ και ποδοσφαίρου και ειδικά αν αυτά είναι και ελεύθερα, δυστυχώς όμως κάποια έχουν ακόμα πολλά να μάθουν μέχρι να προσφέρουν στους τηλεθεατές ένα ολοκληρωμένο προϊόν. Χθες είδαμε στον ΑΝΤ1 το σπουδαιότερο παιχνίδι μπάσκετ μέχρι τώρα, μεταξύ των αιωνίων αντιπάλων και χάσαμε τουλάχιστον 10 πόντους και άλλες φάσεις λόγω διαφημίσεων. Απαράδεκτα πράγματα. Να πούλαγαν λιγότερο διαφημιστικό χρόνο, εμάς δεν μας ενδιαφέρει το κέρδος του κάθε ΑΝΤ1. Στο τέλος δε του αγώνα προβλήθηκαν οι καλύτερες στιγμές με μουσική επένδυση Θάνο Πετρέλη (Heaven γαρ).
Περιττό να πούμε πως τα e-mail διαμαρτυρίας και τα post σε blogs είναι αναρίθμητα. Μέχρι και γκρουπ στο Facebook έφτιαξαν. Ο ΑΝΤ1 πρέπει ήδη να το έχει πάρει το μήνυμα και στο μέλλον θα είναι πιο προσεκτικός.

BBC
Μπορεί το BBC να σκόπευε να προσθέσει στα σάιτ του βίντεο με τοπικές ειδήσεις, όμως το ΕΣΡ της Μ. Βρετανίας (Ofcom) και το BBC Trust δεν του το επέτρεψε για τον λόγο ότι μια τέτοια κίνηση θα έβλαπτε τις υπόλοιπες ιστοσελίδες της χώρας και τα σάιτ των εφημερίδων. Το BBC θα ξόδευε 80 εκατ. ευρώ και προσλάμβανε 400 άτομα που θα παρείχαν περιεχόμενο (νέα, αθλητικά, καιρός) για όλα τα τοπικά BBC στη Μ. Βρετανία. Ο αθέμιτος ανταγωνισμός όμως θα “σκότωνε” την αγορά με τεράστιο μάλιστα έξοδο για το BBC (δηλ. για τους πολίτες) και έτσι πολύ σωστά δεν το σχέδιο δεν προχωρά.

Διαδίκτυο
Σύμφωνα με δημοσκόπηση σε 13 χώρες, η Μ. Βρετανία είναι η χώρα με τους πιο δικτυωμένους πιτσιρικάδες. Το 100% των Βρετανών 12 – 14 ετών χρησιμοποιούν το ίντερνετ τακτικά, ενώ στις ΗΠΑ μόλις το 88%. Το Ισραήλ είναι στη δεύτερη θέση με 98%, οι Τσεχία και Μακάο έχουν 96% και ο Καναδάς 95%.

YouTube
Χθες και προχθές πραγματοποιήθηκε το σόου YouTube Live . Συναυλίες από το Τόκιο και το Σαν Φρανσίσκο μεταδόθηκαν για πρώτη φορά ζωντανά στο διαδίκτυο, ενώ μπορείτε να τα δείτε όλα στο κανάλι εδώ .

Παιχνίδια

Βλέποντας τα best sellers των ηλεκτρονικών παιχνιδιών και αξεσουάρ στο Amazon, καταλαβαίνει κανείς γιατί η Nintendo είναι νούμερο 1 σε πωλήσεις. Τα 10 πρώτα προϊόντα έχουν να κάνουν με το Wii και μόλις το 11ο είναι για Xbox. Το PSP3 το πρωτοβλέπουμε στο Νο.17.

ALPHA
Το αυριανό Κουτί της Πανδώρας του Κώστα Βαξεβάνη θα ασχοληθεί με τις προκαταλήψεις και τον κοινωνικό ρατσισμό.

Σινεμά
Εδώ μπορείτε να δείτε τα 20 καλύτερα φιλμ του 2008 σύμφωνα με το Paste.

Φωτό της ημέρας
Δείτε πιο κάτω τη λίστα με τις 10 πιο σέξι γυναίκες στον κόσμο σύμφωνα με το E!
1. Karolina Kurkova
2. Bar Rafaeli
3. Angelina Jolie
4. Gisele Bundchen
5. Scarlett Johansson
6. Adriana Lima
7. Heidi Klum
8. Penelope Cruz
9. Manuela Arcuri
10. Shakira
Ολόκληρο το άρθρο εδώ . Στη φωτό της ημέρας το Νο.1.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα