Νέο Silver PRADA Phone by LG

Νέο Silver PRADA Phone by LG

H LG Electronics και η PRADA, παρουσιάζουν το Silver PRADA Phone by LG, ένα νέο κινητό τηλέφωνο που έρχεται για να γίνει το καινούργιο αντικείμενο ...

H LG Electronics και η PRADA, παρουσιάζουν το Silver PRADA Phone by LG, ένα νέο κινητό τηλέφωνο που έρχεται για να γίνει το καινούργιο αντικείμενο του πόθου για τους λάτρεις της τεχνολογίας και του στιλ. Πρόκειται για μια νέα έκδοση του PRADA Phone by LG, που μετά από την πολύ μεγάλη επιτυχία της πρώτης συσκευής έρχεται για να εμπλουτίσει την γκάμα κινητών της LG.








Το νέο Silver PRADA Phone by LG ακολουθεί πιστά το design του PRADA Phone με βασικό στοιχείο διαφοροποίησης το ασημένιο χρώμα. Για μια ακόμη φορά, η αρμονική συνεργασία της PRADA με την LG απέφερε ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα, καθώς η συσκευή διακρίνεται για την κομψότητα και την τελειότητα που φέρει η υπογραφή PRADA.



Το στιλ είναι το κυρίαρχο χαρακτηριστικό, από τη συσκευασία μέχρι και τα αξεσουάρ της νέας συσκευής – την ασημένια δερμάτινη θήκη και τα ακουστικά.



Όπως και στην προηγούμενη έκδοσή του, η extra wide LCD οθόνη μεγιστοποιεί το οπτικό αποτέλεσμα, επιτρέποντας στον χρήστη να απολαύσει βασικά χαρακτηριστικά του τηλεφώνου, όπως η 2 megapixel camera με φακό Schneider-Kreuznach, το video player και η δυνατότητα προβολής εγγράφου. Πάνω απ’ όλα, τα χαρακτηριστικά αυτά συμβάλλουν στην όμορφη και εκλεπτυσμένη εμφάνιση του τηλεφώνου.



Να σας θυμίσουμε ότι το LG Prada είναι εξαιρετικά λεπτό, μόλις 12mm, παρόλα αυτά διαθέτει μια ευρεία γκάμα multimedia λειτουργιών, όπως το MP3 Player και μια multitasking λειτουργία για το messaging, ενώ διαθέτει επίσης μια εξωτερική υποδοχή για μνήμη, επιτρέποντας έτσι στο χρήστη να αυξήσει τη χωρητικότητα για εικόνες, μουσική και film clips.



Επίσης, τα εικονίδια στην πρόσοψη του κινητού εξαφανίζονται όταν το τηλέφωνο δεν χρησιμοποιείται παρουσιάζοντας έτσι ένα αναλλοίωτο και απόλυτα μαύρο εξωτερικό περίβλημα.



Επιπλέον, το Silver PRADA Phone by LG διαθέτει ένα νέο καινοτομικό πληκτρολόγιο QWERTY που προσφέρει μεγαλύτερη λειτουργικότητα και ευκολία στην εισαγωγή κειμένου.



Το Silver Prada Phone by LG θα είναι διαθέσιμο σε 18 χώρες στην Ευρώπη από τα τέλη Φεβρουάριου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα