Sony Ericsson K530

Sony Ericsson K530

Το Κ530 είναι το νέο 3G κινητό στο οποίο η Sony Ericsson ενσωμάτωσε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Το Κ530 είναι το νέο 3G κινητό στο οποίο η Sony Ericsson ενσωμάτωσε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.Το K530 ένα λεπτό τηλέφωνο τρίτης γενιάς, προσφέρει πλήρη και γρήγορη πρόσβαση στο Web, ενώ διαθέτει κάμερα 2 megapixel και ποικιλία νέων λειτουργιών καιρού και ψυχαγωγίας. Σας προσφέρει ακόμα και δελτίο καιρού. Είναι επίσης το πρώτο κινητό που είναι συμβατό με το GPS αξεσουάρ
HGE-100 .




Πρόσβαση τρίτης γενιάς



Το K530 σας διατηρεί σε επαφή και εντός πορείας όπου κι αν βρίσκεστε. Λεπτό και σε μέγεθος τσέπης, είναι εύκολο να το μεταφέρετε μαζί σας οπουδήποτε και να απολαμβάνετε την πλήρη εμπειρία της τρίτης γενιάς.



Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να επισκέπτεστε τις αγαπημένες σας ιστοσελίδες, να απολαμβάνετε τα νέα και την ψυχαγωγία, να ανεβάζετε εικόνες στο blog σας και να μαθαίνετε τις πρόσφατες ειδήσεις, οι οποίες προωθούνται στο τηλέφωνό σας μέσω RSS Feeds. Διαθέτει επίσης προώθηση email κι έτσι μπορείτε να ελέγχετε τα εισερχόμενα του γραφείου, εν κινήσει. Χρησιμοποιείστε επίσης τη βιντεοκλήση για να δείτε το άτομο με το οποίο συνομιλείτε και επιτρέψτε του να σας δει.




Φωτογραφία και blogging



Η κάμερα των 2 megapixel του K530 διαθέτει ψηφιακή εστίαση (digital zoom) x2.5 και δυνατότητες εγγραφής video. Με την υποστήριξη της λειτουργίας blogging φωτογραφιών, μπορείτε να κάνετε λήψη και να τις μοιραστείτε την ίδια στιγμή.



Υπάρχει εσωτερική μνήμη αποθήκευσης 16MB αρκετή ώστε να μπορέσετε να φτιάξετε το δικό σας φωτογραφικό άλμπουμ με τις προσωπικές προτιμήσεις σας. Καθώς οι βιβλιοθήκες φωτογραφιών και μουσικής μεγαλώνουν, μπορεί εξίσου να μεγαλώσει και η μνήμη του K530 χάρη στην υποστήριξη της κάρτας μνήμης Micro (M2).




Πείτε αντίο στην ανία



Είτε ως εργαλείο της δουλειάς, είτε ως οργανωτικό μέσο της κοινωνικής σας ζωής, το Κ530 παρουσιάζεται με μια πραγματική εμπειρία περιήγησης στο Web, σε ευρυζωνικές ταχύτητες.



Διαθέτει FM Radio και μηχανή παιχνιδιών Java ενώ μπορείτε να κάνετε λήψη και να αγοράσετε μουσική εν κινήσει με τη λειτουργία PlayNow. Μπορείτε επίσης να εντοπίσετε τα κομμάτια εκείνα που δεν σας είναι γνωστά με το TrackID, την υπηρεσία μουσικής αναγνώρισης, που έγινε δημοφιλής στους χρήστες κινητών Walkman.




Παντός καιρού



Επιπλέον, το K530 καταφτάνει με ενσωματωμένη έκδοση Weather Access, μια εφαρμογή δελτίου καιρού που σας προσφέρει ένα προγνωστικό τριών ημερών δωρεάν, και απεριόριστο χρόνο πρόσβασης.




Βρείτε το δρόμο σας



Συνδέστε το
HGE-100 με το Κ350 και αφήστε το να εντοπίσει τη διαδρομή και να σας κατευθύνει με δυναμικές φωνητικές οδηγίες απευθείας στα στερεοφωνικά ακουστικά σας. Όταν χρησιμοποιείτε το HGE-100, το K530 θα σας κρατήσει εντός πορείας ακόμα και κατά τη σωματική άσκηση.



Με έναν συνδυασμό τηλεφώνου και εξαρτήματος, μπορείτε να καταγράψετε την ταχύτητα και την απόσταση,και να λάβετε εικονική ανάλυση μετά την άσκηση, στην εξαιρετική οθόνη 2”. To media player του K530 εξασφαλίζει πως θα έχετε πάντα τα αγαπημένα σας τραγούδια όσο γυμνάζεστε.




Διάθεση



Το K530 είναι ένα τηλέφωνο UMTS 2100 και GSM/GPRS 900/1800/1900 και θα διατίθεται σε απόχρωση ασημί (Warm Silver) από το 3ο τρίμηνο του 2007.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα