Πως θα πουλήσει η Real News;

default image

Η Real News έχει πρεμιέρα σήμερα. Πολύ όμορφο στήσιμο και σωστή δόμηση στις ενότητες, ξεφυλλίζεται/διαβάζεται ευχάριστα

Κυριακάτικες

Για μόλις 130 φύλλα βρέθηκε στην κορυφή το Βήμα την περασμένη Κυριακή (205.130). Στη δεύτερη θέση το Πρώτο Θέμα με 205 χιλ. ακριβώς και στην τρίτη η Ελευθεροτυπία με 161. Πολύ κοντά και η Καθημερινή με 158, στις 128 το Έθνος. Άνοδο 46% για τον Ελεύθερο Τύπο αλλά και πάλι μόλις 89 χιλ. φύλλα.

The Big Picture
Δεν θέλουμε να το κρύβουμε άλλο αυτό το διαμάντι. Για όσους λοιπόν δεν το ξέρετε ήδη, το  Boston.com έχει καταπληκτικές φωτογραφίες. Μεγάλες .

STAR
Τέλος εποχής για τη σειρά Friends στο Star. Οι δέκα κύκλοι μεταδίδονται τουλάχιστον 12-13 χρόνια, ξανά και ξανά από το ελληνικό κανάλι και ήρθε επιτέλους σήμερα η μέρα να δούμε το τελευταίο από τα 236 επεισόδια.

TV
Η Πέμπτη τελικά είναι η μέρα που το MEGA δεν μπορεί να πάρει πρωτιά. Τα Πάμε Πακέτο του ALPHA και Στιγμή της Αλήθειας του ΑΝΤ1 δεν λένε να αφήσουν τις δύο πρώτες θέσεις κάθε Πέμπτη εδώ και εβδομάδες. Μάλιστα τις παρακολουθούν 1 και 1,5 εκατ. τηλεθεατές. Παλαβά πράγματα.

Real News
Η Real News έχει πρεμιέρα σήμερα. Πολύ όμορφο στήσιμο και σωστή δόμηση στις ενότητες, ξεφυλλίζεται/διαβάζεται ευχάριστα. Μια σχεδόν ολοκληρωμένη κυριακάτικη εφημερίδα. Σχεδόν γιατί με το τριών ευρώ κουπόνι για το σούπερ μάρκετ και το εισιτήριο για το σινεμά (Δευτέρα ή Τρίτη) μεγάλες πωλήσεις δεν θα κάνει. Ο στόχος των 150 χιλ. φύλλων δεν πιάνεται με τα άρθρα και τη φωτογραφία του Χατζηνικολάου μόνο.

Αληθινή εφημερίδα
Ενδεικτικά, σε τρία περίπτερα σήμερα το πρωί, Πρώτο Θέμα δεν βρήκαμε (οι 300 να’ ναι καλά), ενώ  είχε ολόκληρη ντάνα με Real News. Αυτό βέβαια δεν είναι σοβαρό στοιχείο αλλά το ότι ο Έλληνας έχει συνηθίσει σε δωράκια CD, DVD και βιβλία είναι σοβαρό. Και το βιβλίο της Εύης Τσέκου που θα δοθεί την άλλη εβδομάδα από την Real News, δεν νομίζουμε πως θα κάνει τη διαφορά.
Κατά τα άλλα, δεν θα μπορούσε να λείπει στο ντεμπούτο της εφημερίδας ένα “πέσιμο” στον Θέμο Αναστασιάδη για τα χρήματα που βρέθηκαν προ μηνών στο λογαριασμό του.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Real News για τα καλορίζικα.

Fanboys
Νέα κωμωδία με πολύ από Star Wars. Δείτε το τρέιλερ .

AP
Σε απολύσεις και το Associated Press. Γύρω στα 400 άτομα.

Τηλεθέαση
Την εβδομάδα 10 με 16 Νοεμβρίου, το MEGA διατηρήθηκε στην πρώτη θέση με ποσοστό 19,2%. Στη δεύτερη θέση και πάλι ο ΑΝΤ1 με 16,6%, στην τρίτη ο ALPHA με 13,3%. ALTER και STAR είχαν 12,1% και 9,9% αντίστοιχα, ενώ η ΝΕΤ 9,6%. Στο 3,6% ο ΣΚΑΪ, στο 3,3% η ΕΤ3. Ουραγός η ΕΤ1 με μόλις 2,4%.

Παιχνιδομηχανές
Σύμφωνα με το Yahoo!, οι κονσόλες PS3, Xbox και Wii ξοδεύουν κάθε χρόνο τόση ενέργεια στις ΗΠΑ, που με αυτή θα μπορούσε να τροφοδοτηθεί μια μεγάλη πόλη σαν το Σαν Ντιέγκο. Μάλιστα οι δύο πρώτες παιχνιδομηχανές σπαταλούν 9 φορές περισσότερη ηλεκτρική ενέργεια από την τρίτη. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ .

ΕΣΡ
Θέλετε να αξιολογήσετε το ΕΣΡ; Σας δίνει την ευκαιρία με αυτό το ερωτηματολόγιο.

Στις ΗΠΑ
Και αν δεν βγήκε στις εκλογές η Σάρα Πέιλιν μη τη λυπάστε. Σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι κοντά σε κλείσιμο συμφωνίας για την έκδοση ενός βιβλίου για 7 εκατ. δολάρια! Να σκεφτείτε ο Μπιλ Κλίντον πήρε 10 για το δικό του πριν επτά χρόνια.

Καθημερινή
Πολύ καλό το αφιέρωμα στο παιδί από το ‘Κ’ της Καθημερινής.

The Match
Ειδική αναφορά πρέπει να γίνει και στη θεσσαλική εφημερίδα σήμερα. Για το γεγονός ότι ο τίτλος της εφημερίδας είναι κάθετος και ασφαλώς για το εικαστικό με το άλογο και τον αετό που φαίνεται το έχουν πρόχειρο για κάθε φορά που η Λάρισα αγωνίζεται απέναντι σε ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ.

Πρωτοσέλιδα
Εδώ είναι! Καλύτερα δεν θα βρείτε.

Φωτό της ημέρας
Ένα προσφυγόπουλο από το Αφγανιστάν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα