Γίναμε και ισόπερς

default image

Δηλαδή ψώνίζουμε από το ιντερνετ. Άντε και εις ανώτερα. Αρχίζει και το 58ο φεστιβάλ του Βερολίνου, με ντοκιμαντέρ του Σκορτέζε για τους Στόουνς!

Vanity Fair
Από το 1995 η μεγάλη Αμερικανίδα φωτογράφος Άνι Λέμποβιτς έχει κάνει 15 εξώφυλλα με προσωπικότητες της σόουμπιζ (πολλές μαζεμένες κάθε φορά) για το περιοδικό Vanity Fair. Δείτε τα όλα εδώ. Μερικά από αυτά είναι πλέον κλασικά.

Πλαίσιο
Σύμφωνα με την έρευνα της Focus Bari για το διαδίκτυο, το δεύτερο εξάμηνο του 2007, επισκέφθηκαν e-shops 2,4 περίπου εκατομμύρια Έλληνες (δεν ψώνισαν βέβαια όλοι). Το Πλαίσιο βρέθηκε στην κορυφή με 535 χιλ. επισκέψεις.

Berlinale
Το 58ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου διαρκεί 10 μέρες και σηκώνει την αυλαία σήμερα με την προβολή του δίωρου ντοκιμαντέρ του Μάρτιν Σκορτσέζε για τους Ρόλινγκ Στόουνς, ‘ Shine a light‘.

Νέες κινηματογραφικές ταινίες

Sweeney Todd: The demon barber of Fleet street – Το νέο φιλμ του Τιμ Μπάρτον με τον Τζόνι Ντεπ (μη χάσετε το τρέιλερ).
Cloverfield – Η πολυσυζητημένη περιπέτεια του παραγωγού Τζ. Τζα Άμπραμς.
I’m not there – Επτά ηθοποιοί (μεταξύ τους και ο Χιθ Λέτζερ) υποδύονται τον Μπομπ Ντίλαν.
The Darjeeling Limited – Σινεφίλ με καλό καστ.
Feast of Love – Δραματική κομεντί με τον Μόργκαν Φρίμαν.
Οι φίλοι της Έμμα – Γερμανική κομεντί.
Μυστικά και Ψέματα – Ντοκιμαντέρ.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Το Έθνος για το ‘Δικογραφίες κάτω από τα ράσα’.

ALPHA
Σήμερα στις 22.30, ο Alpha θα μεταδώσει (σε επανάληψη) την εκδήλωση ‘Άντρες της Χρονιάς’, που διοργανώθηκε από το περιοδικό Status για 12η χρονιά.

Στην Ολλανδία
Διαβάζουμε στο Reuters, πως Ολλανδός δημοσιογράφος κατάφερε να περάσει ψεύτικη βόμβα και ναρκωτικά σε αεροπλάνο που έφυγε από το αεροδρόμιο του Άμστερνταμ (το 4ο πιο πολυσύχναστο της Ευρώπης). Ωραία…

STAR

Σήμερα στις 21.00 προβάλλεται από το STAR η κωμωδία ‘ Meet the Fockers‘. Το φιλμ αυτό είναι μία από τις λίγες περιπτώσεις που το σίκουελ είναι καλύτερο. Απολαυστικοί οι Ντάστιν Χόφμαν και Μπάρμπαρα Στρέιζαντ.

ΕΤ1
Η ‘Θεματική βραδιά’ στις 22.00 θα προβάλει ένα ντοκιμαντέρ για τη ‘Γενοκτονία των Αρμενίων’. Αμέσως μετά (23.30) θα προβληθεί το εξαιρετικό φιλμ του Ατόμ Εγκογιάν, Αραράτ.

ΝΕΤ

Η αγαπημένη της στήλης Βίκυ Φλέσσα και η εκπομπή της ‘Στα Άκρα’ έχουν το Σάββατο στη 01.00, αφιέρωμα (σε επανάληψη) στον φωτογράφο Ντίνο Διαμαντόπουλο που απεβίωσε πρόσφατα.

Φωτό της ημέρας
Το καρέ είναι από βίντεο που έφτασε στα χέρια των αμερικανικών δυνάμεων και έχει να κάνει με παιδιά από το Ιράκ κάτω των 11 ετών, που ήδη κρατούν όπλα και εκρηκτικά. Που είναι το περίεργο;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα