Και τώρα παίζουμε

default image

Αν έχετε ...ζεσταθεί αρκετά, αν ψάχνετε για ένα μικρό διάλειμμα, ήρθε το GΑΜΕ 24 για να σας προσφέρει διασκέδαση και ώρες ξεκούρασης

Πέντε λεπτά διάλειμμα

Μετά τα SPORT 24, AUTO 24, MEN 24, ήρθε η ώρα για λίγο παιχνίδι και ξεκούραση. GAME 24 λοιπόν και δωρεάν παιχνίδια για όλες τις προτιμήσεις. Προς το παρόν έχουμε λιώσει στο μπιλιάρδο και τα ζόμπι. Τον καλύτερο πάντως σχεδιασμό έχει αυτό. Καλή διασκέδαση.

Καυτό καλοκαίρι
Από τις 25 Ιουνίου, η Nova προσθέτει στο μπουκέτο της δύο κανάλια για ενήλικους, τo Private Spice και to Playboy TV. Μέχρι τις 9 Ιουλίου μπορείτε να τα χαρείτε δωρεάν αλλά στη συνέχεια όποιος τα θέλει θα πρέπει να πληρώνει 9,99 ευρώ το μήνα. Η αλήθεια είναι πάντως πως η δορυφορική πλατφόρμα τον τελευταίο καιρό δεν έχει προσφέρει στους πελάτες της κάτι καινούργιο και θα μπορούσε να τα κεράσει τα δύο κανάλια.

Ο έρωτας δεν κάνει διακρίσεις. Κάνει την διαφορά
Με το σύνθημα αυτό, η Λεσβιακή, Γκέι, Αμφισεξουαλική και Τρανσεξουαλική (LGBT) κοινότητα, γιορτάζει τη διαφορετικότητα μαζί με όλη την Αθήνα. Το Σάββατο 23 Ιουνίου στην πλατεία Κλαυθμώνος πραγματοποιείται το ‘ Φεστιβάλ Υπερηφάνειας – Athens Pride 2007‘.

Synch
Ξεκινά αύριο Παρασκευή στο Γκάζι και διαρκεί μέχρι την Κυριακή. Δείτε εδώ λεπτομέρειες.

Sicko
Το νέο ντοκιμαντέρ του Μάικλ Μουρ, ‘Sicko’, καταπιάνεται με το σύστημα υγείας των ΗΠΑ. Μετά την εμφάνισή του σε peer to peer ιστοσελίδες πριν καν βγει στο σινεμά, αναγκάζουν τον αμφιλεγόμενο Αμερικανό να επισπεύσει την πρεμιέρα του νέου του δημιουργήματος στους κινηματογράφους της χώρας, λέγοντας μάλιστα πως η διαρροή του ντοκιμαντέρ έγινε “από μέσα” με σκοπό να τον βλάψει.

Indiana Jones
Συμπληρώνεται σιγά σιγά το καστ της πολυαναμενόμενης συνέχειας του Ιντιάνα Τζόουνς. Μπορεί ο Σον Κόνερι να αρνήθηκε να παίξει, θα πάρουν όμως μέρος εκτός του Χάρισον Φορντ οι Κέιτ Μπλάνσετ, Τζον Χαρτ, Τζιμ Μπρόαντμπεντ.

Dexter
Ο πρώτο κύκλος της τηλεοπτικής σειράς Dexter έκανε μεγάλη επιτυχία στις ΗΠΑ και τώρα οι τηλεθεατές αναμένουν με ανυπομονησία τον δεύτερο. Ο Ντέξτερ είναι ένας αναλυτής του εγκληματολογικού της αστυνομίας που όμως τις ελεύθερες ώρες του είναι και σίριαλ κίλερ. Η τηλεοπτική σειρά είναι η μεταφορά του βιβλίου του Τζεφ Λίντσεϊ ‘Τα σκοτεινά όνειρα του Ντέξτερ’ που κυκλοφορεί και στη χώρα μας, ενώ αναμένεται και συνέχεια με δύο τουλάχιστον ακόμα βιβλία.

Φωτογραφίες
Οι ιδιοκτήτες του Pirate Bay λανσάρισαν ένα σάιτ που φιλοξενεί φωτογραφίες χρηστών όπως το Flickr. Η διαφορά είναι πως με το Bayimg δεν υπάρχει λογοκρισία και οτιδήποτε δεν έχει πνευματικά δικαιώματα δικαιούται να ανέβει.

Γενέθλια
Δύο ετών γίνεται σήμερα του σάιτ του PC World. Πολλές ευχές.

Yahoo
Μια μέρα μετά την αλλαγή σκυτάλης στο τιμόνι της Yahoo, παίρνει σάρκα και οστά μια πολύ σημαντική αγορά. Το Δ.Σ. της Yahoo αποφάσισε να προχωρήσει στην εξαγορά του σάιτ rivals.com, ένα σάιτ για κολεγιακό μπάσκετ, φούτμπολ και μπέιζμπολ που ανταγωνίζεται τα περίφημα FoxSports και ESPN.

Νέες κινηματογραφικές ταινίες

Κορίτσι για σπίτι – Γαλλική κομεντί με την Οντρέι Τοτού.
Fracture – Θρίλερ με τον Άντονι Χόπκινς
Ο τέλειος γάμος – Κοινωνική του Ερίκ Ρομέρ. Του 1982.
Σαπουνόπερα – Κοινωνική από τη Δανία.
Georgia Rule – Κομεντί από τις ΗΠΑ με τις Τζέιν Φόντα, Φελίσιτι Χάφμαν, Λίντσεϊ Λόχαν.

Σκάι – Olympus Marathon
Κυριακή 24 Ιουνίου. Η τηλεόραση του Σκάι θα καλύψει ζωντανά την εκκίνηση του σκληρού μαραθωνίου (5.45 με 06.15), τους πρώτους τερματισμούς (10.45 με 11.45) και την απονομή των μεταλλίων (19.10 με 20.00).

Φωτό ημέρας

Μία όαση, είναι σήμερα το κέντρο της Αθήνας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα