Ασταμάτητο το ΕΣΡ

default image

Η εφημερίδα ‘Το Βήμα’ κλείνει σήμερα 86 χρόνια ζωής. Στις 6 Φεβρουαρίου ξεκίνησε την πορεία του στα εκδοτικά δρώμενα ως ‘Ελεύθερον Βήμα’

Βήμα

Η εφημερίδα ‘Το Βήμα’ κλείνει σήμερα 86 χρόνια ζωής. Στις 6 Φεβρουαρίου ξεκίνησε την πορεία του στα εκδοτικά δρώμενα ως ‘Ελεύθερον Βήμα’.

ΕΡΤ
Σήμερα έγινε και η περίφημη συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση των τριών υποψήφιων τραγουδιών για τη Γιουροβίζιον. Του τραγουδιού της Χρύσπας δηλαδή γιατί τα άλλα τα είχανε  ήδη “διαρρεύσει”.
Τα ακούσαμε προσεκτικά λοιπόν και καταλήξαμε πως και τα τρία είναι για κλάματα. Εμείς πάντως συνεχίζουμε να στηρίζουμε Καλομοίρα.

Μπάλα
Το φιλικό, σήμερα Τετάρτη στις 21.15, της Εθνικής Ελλάδας με την Εθνική Φινλανδίας θα μεταδοθεί από τον ALPHA.

Τηλεθέαση
Μέχρι το ποσοστό 66,8% κατέγραψε η χθεσινή εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου στον Alpha. Ο Θέμος Αναστασιάδης εμφανίστηκε με φρέσκο ΟΛΑ  το οποίο έφτασε μέχρι 24,3%.

Σκάι
Από αύριο Πέμπτη και κάθε εβδομάδα στη 01.30 (δηλ. παρασκευή) θα προβάλλεται όπως σας έχουμε ξαναπεί, η αξιόλογη βρετανική σειρά ‘ The Office ‘ του Ricky Gervais. Εμείς επιμένουμε ότι είναι μεγάλο λάθος να προβάλλεται τόσο αργά, ειδικά τη στιγμή που στις 22.00 έχει ντοκιμαντέρ με τίτλο ‘Κρακατόα: η μεγάλη έκρηξη’.

NOVA
Σας τα είπαμε. Πολλά νεύρα στη Nova με τον ΑΝΤ1! Στο Δ.Τ της συνδρομητικής για το Prison Break, διαβάζουμε: Νέος κύκλος επεισοδίων μόνο στη Nova! Σεπτέμβριος 2006, είδατε πρώτοι στη Nova τον 1ο κύκλο. Μάρτιος 2007, Η Nova πρόβαλε πρώτη τον 2ο κύκλο. 18 Φερβουαρίου 2008 θα δείτε πρώτοι τον 3ο κύκλο! Αποκλειστικά στη Nova. Εδώ ξεκίνησε και εδώ συνεχίζεται με νέα επεισόδια! Κάθε Δευτέρα (από 18 Φεβρουαρίου) στις 21:05 στο FilmNet3. Κάθε Παρασκευή μετά την ταινία των 22:00 στο FilmNet1.
Δηλαδή πόσο πιο κατανοητό;

Derby
Η “πράσινη” αθλητική εφημερίδα, ‘Derby Sports’ είναι πλέον και online . Καλορίζικο.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Η Γάτα για το ‘Ξινίζει η ΛΕΜΟΝ.. ΉΤΤΑ’.

ΕΣΡ
Το ποσό των 70 χιλ. ευρώ καλείται να πληρώσει ο ALPHA (για την εκπομπή του Μάκη Γεωργίου ‘Κωδικός Alpha: Προστατευόμενος Μάρτυρας’) για την αναπαράσταση των γεγονότων που υποτίθεται πως είναι στο DVD της υπόθεσης του Ζαχόπουλου. Το πρόστιμο θα ήταν μεγαλύτερο αλλά επειδή ο σταθμός διέκοψε την εκπομπή έμεινε στις 70 χιλ.

Μακάκας
Το πλάνο με τον μακάκα (όλοι ξέρουμε ποιο) προκάλεσε την αντίδραση του ΕΣΡ και έτσι οι σταθμοί που το πρόβαλλαν, Alpha (Αλ Τσαντίρι Νιουζ) και STAR (δελτίο ειδήσεων, εκπομπές) καλούνται να δώσουν εξηγήσεις.

Πολυφωνία;
Οι σταθμοί NET, Alter, Alpha, Mega και Star κλήθηκαν σε απολογία από το ΕΣΡ για τη μη πολιτική πολυφωνία, μια και το Δεκέμβριο “έριξαν” το ΚΚΕ και το ΛΑΟΣ.

Πήρε φόρα το ΕΣΡ
Το Συμβούλιο καθάρισε πολλές υποθέσεις με τη μία και έτσι έχουμε και πρόστιμο 50 χιλ. ευρώ στον τηλεοπτικό σταθμό Smart (βλ. MTV Greece) για εκπομπή από μη δηλωθέντα δίαυλο και παρεμβολή στο Euronews.

Ωραία όλα αυτά αλλά…

Τη στιγμή που όλοι οι παραπάνω καλούνται για εξηγήσεις ή πληρώνουν πρόστιμα, δεν νοιώθεται πως κάτι λείπει; Οι Λαμπίρη, Δρούζα, Τατιάνα (και άλλοι που ξεχνάμε) και τα κανάλια που τις φιλοξενούν δεν πρέπει εξ’ ορισμού να τιμωρούνται κάθε εβδομάδα για υποβάθμιση προγράμματος;

Σαν σήμερα
Πριν 50 χρόνια έπεσε το αεροπλάνο με την ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Διαβάστε εδώ  περισσότερα.

Φωτό της ημέρας
Στιγμιότυπο από το Κόπα Άφρικα. Οι ημιτελικοί είναι Γκάνα – Καμερούν και Ακτή Ελεφαντοστού – Αίγυπτος.

Υ.Γ
Κυριλέ καταστάσεις . Άκου σύνδεσμοι… Τρε μπανάλ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα