Ο Μέσι, η Ευρωλίγκα και ο 007

default image

Ίντερ-Μπαρτσελόνα (21.45, Μega) για τους “4″ του Champions League. Απίστευτα νούμερα θα κάνει απόψε το “μεγάλο” κανάλι

Mπάλα

Ίντερ-Μπαρτσελόνα (21.45, Μega) για τους “4″ του Champions League. Απίστευτα νούμερα θα κάνει απόψε το “μεγάλο” κανάλι.  Πάντως αν ο Μέσι μιλούσε ελληνικά, το SPORT 24 θα επέλεγε για την ενημέρωση του. Να και η
απόδειξη !

Eυρωλίγκα
Όλα δείχνουν ότι ΣΚΑΪ και Nova θα μοιράζονται την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μπάσκετ στην Ευρώπη και τα επόμενα τρία χρόνια. Κι αν η Ευρωλίγκα βρήκε σπίτι, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει με την Α1 Ανδρών, καθώς τα δύο δίκτυα δεν έχουν άλλα χρήματα να διαθέσουν. Ίσως αυτή να είναι η ευκαιρία της ΕΡΤ να μπει στο μπάσκετ, αν και η οικονομική πρόταση που θα καταθέσει, λογικά δεν θα ικανοποιήσει Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Πρόσωπα Wind 2009
Αν μη τι άλλο κουραστική η 13η απονομή των τηλεοπτικών βραβείων του περιοδικού “TV Εθνος”. Τρεις ώρες και 30 λεπτά ήταν η διάρκεια της εκδήλωσης και περιμέναμε καλύτερο τον παρουσιάστή Χρήστο Φερεντίνο. Οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς ήταν τα “Μαύρα Μεσάνυχτα”, τα “Ματωμένα Χώματα” και ο “Κώστας Καρυωτάκης”.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

To Βήμα και ο “Επαναστατικός Αγώνας”.

Tζέιμς Μποντ
Το θρυλικό κινηματογραφικό στούντιο MGM αναζητεί αγοραστή. Μέχρι να βρεθεί κάποιος, δεν θα προχωρήσει η παραγωγή της νέας ταινίας με ήρωα τον Βρετανό πράκτορα. Κρίμα, γιατί με τον Σαμ Μέντες στη σκηνοθετική καρέκλα και τη Ρέιτσελ Γουάιζ στο πλευρό του Ντάνιελ Κρεγκ, ανυπομονούσαμε.

Vogue Paris

Η Πενέλοπε Κρουθ ανέλαβε χρέη guest editor και κάλεσε τις διάσημες συναδέλφους της Μέριλ Στριπ, Κέιτ Γουίνσλετ, Τζουλιάν Μουρ, Γκουίνεθ Πάλτροου και Ναόμι Ουότς να διαφημίσουν τη σειρά ρούχων RED (πρεσβευτής ο Μπόνο επίσης στο εξώφυλλο), τα έσοδα της οποίας δίνονται σε οργανώσεις που καταπολεμούν το AIDS στην Αφρική. Τρελή διαφήμιση (ακόμα και αν είναι για καλό σκοπό), τρελό photoshop και άστοχη κίνηση για ένα περιοδικό που έχει δείξει ότι αγαπάει τα μοντέλα, όχι τις ηθοποιούς.

Φωτό της ημέρας
To ηφαίστειο δεν λέει να κοιμηθεί. Πάντως oι εικόνες είναι απίστευτες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα