Sony Ericsson HGE-100

Sony Ericsson HGE-100

Το HGE-100 είναι το πρώτο προσωπικό GPS αξεσουάρ που είναι ενσωματωμένο σε στερεοφωνικό φορητό handsfree. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να αποφασίσε...

Το HGE-100 είναι το πρώτο προσωπικό GPS αξεσουάρ που είναι ενσωματωμένο σε στερεοφωνικό φορητό handsfree. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να αποφασίσετε πότε θέλετε λειτουργία GPS στο τηλέφωνό σας. Συμβατό με πολλά τηλέφωνα Sony Ericsson. Συνδέστε το στο τηλέφωνό σας όποτε θέλετε, χρησιμοποιείστε το σαν handsfree για τη διαχείριση κλήσεων και μουσικής ή γυρίστε το σε λειτουργία GPS όταν θέλετε να βρείτε το δρόμο σας.




Βρείτε το δρόμο σας



Το HGE-100 θα σας οδηγήσει χάρη στη λύση πλοήγησης που περιλαμβάνεται στο προϊόν. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε φωνητικές ή γραπτές οδηγίες, ενώ η πλοήγηση στην οθόνη γίνεται εύκολα με την παρουσία γραφικών και εικονιδίων. Αποθηκεύει προορισμούς, ώστε να μην επαναλαμβάνετε τις οδηγίες σας, αν πάτε σε ένα μέρος πάνω από μια φορά, ενώ μπορείτε να αναζητήσετε τον προορισμό σας βάσει διεύθυνσης, προσώπου, εταιρείας ή ακόμα και σημείων τοπικού ενδιαφέροντος.




Παραμείνετε εντός πορείας



Μετατρέψτε το HGE-100 στον προσωπικό σας προπονητή με την εφαρμογή αθλημάτων ‘Tracker’ GPS που είναι εγκατεστημένη στο HGE-100. Παρακολουθεί τις ταχύτητές σας, την απόσταση, τη διαδρομή, την καύση θερμίδων, καταγράφοντας και αναλύοντας τα δεδομένα, για να παρακολουθείτε την πρόοδό σας. Το HGE-100 σας προσφέρει πλήρη έλεγχο της λειτουργίας αναπαραγωγής του τηλεφώνου σας, κι έτσι μπορείτε να απολαύσετε μουσική ή ραδιόφωνο ότι κι αν κάνετε ενώ σας βοηθάει να μη χάσετε το δρόμο σας.




Ένας εκπληκτικός ομαδικός παίκτης



Ευέλικτο, ελαφρύ και άνετο, το GPS αξεσουάρ HGE-100 είναι ο ιδανικός σύντροφος για το νέο τηλέφωνο 3G της Sony Ericsson, K530. Υπάρχει ένας συνδέτης 3.5 χιλ. μέχρι τη μέση του καλωδίου, ούτως ώστε να μπορείτε να αλλάζετε ακουστικά για διαφορετικά περιβάλλοντα. Το HGE-100 είναι συμβατό με πολλά πρόσφατα τηλέφωνα Sony Ericsson, όπως το διάσημο τηλέφωνο K800 Cyber-shot.




Διάθεση



Το GPS αξεσουάρ HGE-100 θα είναι διαθέσιμο από το 3ο τρίμηνο του 2007.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα