Ξανά στο Σύνταγμα οι “Αγανακτισμένοι”

Ξανά στο Σύνταγμα οι “Αγανακτισμένοι”
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ" ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ 13η ΜΕΡΑ (ICON PRESS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ) Icon

Για 13η ημέρα οι "Αγανακτισμένοι" πολίτες συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος. Συζήτηση με οικονομολόγους για το ελληνικό χρέος. Λιγότερος κόσμος μετά τη μεγαλειώδη συγκέντρωση της Κυριακής (Vids+Pics)

Ημέρα Δευτέρα και 13η συγκέντρωση των “αγανακτισμένων” στην πλατεία Συντάγματος.  Μετά την κυριακάτικη μεγαλειώδη διαμαρτυρία , τη Δευτέρα οι αγανακτισμένοι ήταν σαφώς λιγότεροι, όμως έγιναν ιδιαίτερα σημαντικές συζητήσεις και ομιλίες

Οι πολίτες ήταν σαφώς λιγότεροι σε σχέση με τις υπόλοιπες ημέρες, ξεπερνώντας τους 1000. Η λεωφόρος Αμαλίας ήταν κλειστή, όχι όμως και οι γύρω δρόμοι, ενώ ακούστηκαν και πάλι συνθήματα κατά του πολιτικού κόσμου της χώρας.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ" ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ 13η ΜΕΡΑ (ICON PRESS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ) Icon

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ" ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ (EUROKINISSI // ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Ωστόσο, στην πλατεία Συντάγματος πέρα από τις λαϊκές συνελεύσεις, είχαμε τη Δευτέρα και την ενημέρωση του κόσμου από τους οικονομολόγους Δημήτρη Καζάκη, Γιάννη Βαρουφάκη και Ευκλείδη Τσακαλώτο για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, το χρέος και το μνημόνιο.

Οι “αγανακτισμένοι” πολίτες άκουσαν με προσοχή τους οικονομολόγους και στη συνέχεια ακολούθησε ελεύθερη συζήτηση με ερωτήσεις και τοποθετήσεις από όσους επιθυμούσαν να πάρουν το λόγο.

Μπορεί ο κόσμος να μην ήταν πολύς, ωστόσο οι “Αγανακτισμένοι” δείχνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους, ενώ όλο και περισσότεροι πολίτες ενδιαφέρονται να βιώσουν συνθήκες άμεσης Δημοκρατίας, συμμετέχοντας στις λαϊκές συνελεύσεις της πλατείας Συντάγματος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα