SimCity Societies

SimCity Societies

Η Electronic Arts ανακοίνωσε πως το SimCity Societies βρίσκετε υπό κατασκευή και αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτό το φθινόπωρο.

Η Electronic Arts ανακοίνωσε πως το SimCity Societies βρίσκετε υπό κατασκευή και αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτό το φθινόπωρο. Με ένα ολοκαίνουργιο και επαναστατικό σετ χαρακτηριστικών, το SimCity Societies δίνει τη δυνατότητα στους παίχτες όχι μόνο να κατασκευάζουν τις πόλεις που ονοιρεύονται αλλά επίσης και να δημιουργούν την δική τους κουλτούρα και το δικό τους περιβάλλον.



Μπορείτε να χτίσετε μια αρτιστική πόλη, μια στοιχειωμένη πόλη, μια πράσινη πόλη, ή μια οποιαδήποτε κοινωνία όπως εσείς την επιθυμείτε! Με ακόμα πιο πολλές και καινοτόμες επιλογές από ποτέ άλλοτε, οι παίχτες μπορούν να δημιουργήσουν την δική τους πόλη στο SimCity Societies!



Οι παίχτες ξεκινούν επιλέγοντας από μια ποικιλία με πάνω από 350 διαφορετικούς τύπους χτισίματος, καθένα από τα οποία μπορούν να συνδιαστούν. Επίσης μπορούν να προκαλούν τις αρχές και να πειραματίζονται με το τι μπορεί να συμβεί όταν οι κάτοικοι δεν υπακούν σε μια απείθαρχη Οργουελική κοινωνία.



Όταν οι παίχτες νιώθουν χαρούμενοι, μπορούν να κατασκευάσουν μια Χαρούμενη Πόλη γεμάτη με Λούνα Παρκ, Καραμελένια Σπίτια και Σοκολατένια Εργοστάσια! Μπορείτε να εμπνευστείτε από μια ευρεία γκάμα αρχιτεκτονικών περιόδων, όπως την βιομηχανική περίοδο και τα φουτουριστικά σχέδια, με κάθε κατασκευή να αντανακλά τα στοιχεία των περιόδων αυτών! Καθώς η πόλη θα εξελλίσεται, οι παίχτες θα μπορούν να ξεκλειδώσουν νέα κτίρια τα οποία θα βοηθούν στην πρόοδο της κοινωνίας.



Το SimCity Societies εισάγει πολλά καινούργια και επαναστατικά χαρακτηριστικά για τους παίχτες ώστε να συνδιάζουν κτίρια που θα παράγουν ή θα καταναλώνουν νέες μορφές ενέργειας που θα ονομάζονται “social energies.” Το πως θα συνδιάζονται αυτά τα είδη ενέργειας – βιομηχανία, πλούτος, υπακοή, γνώση, αφοσίωση ή δημιουργικότητα—καθορίζει την κοινωνική ενέργεια της πόλης.



Θα είναι η πόλη σας χαρούμενη και δημιουργική, της γνώσης και του πνεύματος, θα είναι πλούσια και ισχυρή ή υποταγμένη και έντρομη? Η μοίρα της είναι στα χέρια σας!



Οι παίχτες μπορούν να χτίζουν χρησιμοποιώντας μια ή όλες τις μορφές ενέργειας, αλλά οι πόλεις θα δείχνουν και θα συμπεριφέρονται διαφορετικά ανάλογα με τον συνδυασμό ενεργειών που κάνει ο παίχτης. Από φουτουριστικές μητροπόλεις σε φανταστικές στοιχειωμένες πόλεις– η επιλογή είναι θέμα του ίδιου του δημιουργού.



Το SimCity είναι μια από τις δημοφιλέστερες σειρές παιχνιδιών για PC που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ, έχοντας πουλήσει πάνω από 17 εκατομμύρια παιχνίδια παγκοσμίως μέχρι σήμερα από την πρώτη κυκλοφορία το1989. Παιχνίδια της σειράς αυτής ήταν τα SimCity 2000 (1993), SimCity 3000 (1999) και SimCity 4 (2003).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα