Επιλογή του συνεπιβάτη μέσω Facebook

Επιλογή του συνεπιβάτη μέσω Facebook

Οι Ολλανδικές αερογραμμές προτείνουν μία νέα πρωτότυπη υπηρεσία. Οι επιβάτες θα μπορούν να επιλέγουν τον διπλανό τους με την βοήθεια κοινωνικών δικτύων.

Το να ταξιδεύει κανείς μόνος του συχνά κρύβει πολλές εκπλήξεις. Ακόμα περισσότερο, όταν στην διπλανή θέση αεροσκάφους κάθεται ένας ενοχλητικός συνεπιβάτης.

Έτσι, την λύση έρχεται να δώσει μία αεροπορική εταιρεία που δίνει την δυνατότητα στους πελάτες της να επιλέξουν εκείνον που θα κάτσει δίπλα τους με την βοήθεια του Facebook .

Το σχέδιο αυτό πρόκειται να ξεκινήσει μέσα στον επόμενο χρόνο από την αεροπορική εταιρεία KLM, η οποία ανέφερε ότι θα προκύψει κάποιο επιπλέον τέλος για εκείνον που θα επιλέξει την συγκεκριμένη δυνατότητα.

Μέχρι πρότινος οι περισσότερες αεροπορικές εταιρείες καθιστούν δυνατή την αγορά ενός εισιτηρίου μέσα από το διαδίκτυο. Τώρα, η KLM πηγαίνει την όλη διαδικασία ένα βήμα παρακάτω.

Ακόμα δεν έχουν οριστεί όλες οι λεπτομέρειες, ωστόσο η τεχνολογία είναι αρκετά εύκολη. Η αεροπορική εταιρεία θα συνδέει στο διαδικτυακό προφίλ του επιβάτη στην θέση που αυτός έχει επιλέξει, κι έτσι όποιοι θέλουν να χρησιμοποιήσουν την ίδια υπηρεσία, θα έχουν πρόσβαση σε αυτό.

Αυτή η υπηρεσία θα επιτρέψει σε ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα να έχουν ένα πιο διασκεδαστικό ταξίδι.

Τέλος, άλλοι μπορεί να επιλέξουν το συγκεκριμένο μέσο, για να κερδίσουν κάτι παραπάνω από μία φιλική συζήτηση, αφού σύμφωνα με μία δημοσκόπηση το 45% των συμμετεχόντων επιβατών ομολόγησε, ότι έχει φλερτάρει κατά την διάρκεια αεροπορικής πτήσης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα