Βραβεία Emmy 2012: To ”Homeland” είναι ο νέος κυρίαρχος

Βραβεία Emmy 2012: To ”Homeland” είναι ο νέος κυρίαρχος

Δείτε αναλυτικά όλους τους νικητές των φετινών 64ων Εmmy. Ποιες ταινίες σαρώνουν. Όλα τα βραβεία στις σημαντικές κατηγορίες

Επιμέλεια: Θοδωρής Δημητρόπουλος

H κατασκοπική σειρά από τους δημιουργούς του ”24” σαρώνει όλες τις μεγάλες δραματικές κατηγορίες. ”Modern Family” και πάλι στην κωμωδία, 0/17 για το ”Mad Men”, 2 Emmy για τον Λούις Σι Κέι.

Και κάπως έτσι – εν μία νυκτί – τελειώνει η κυριαρχία του «Mad Men», που είχε κερδίσει το Emmy Καλύτερης Δραματικής Σειράς και για τις τέσσερις προηγούμενες σεζόν του.

Επίσης, κάπως έτσι τελειώνει και η κυριαρχία του Μπράιαν Κράνστον, που είχε κερδίσει το Emmy Α Ανδρικού Ρόλου σε Δράμα και για τις 3 προηγούμενες σεζόν του «Breaking Bad».

Βασικά για να μη τα πολυλογούμε, το «Homeland» τα σάρωσε όλα σε αυτή την περίεργη βραδιά, λήγοντας κάθε πιθανό σερί, και ολοκληρώνοντας ένα σκούπισμα που είχε να συμβεί στα Emmy από το 1993 και τον αντίστοιχο θρίαμβο του «Picket Fences»: Καλύτερη Σειρά, Α Ανδρικός Ρόλος (για τον Ντέιμιαν Λιούις) και Α Γυναικείος Ρόλος (για την συγκλονιστική Κλερ Ντέινς).

Αν συνυπολογίσουμε και το Emmy Καλύτερου Σεναρίου για τον πιλότο της σειράς, μιλάμε για σπάνιο, ολοκληρωτικό θρίαμβο.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο Flix

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα