Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και η εφημερίδα μου

default image

disko_b.jpg ΣΚΑΙ

Eνδιαφέρον για τη μετάδοση αγώνων μπάσκετ της Eυρωλίγκα τη νέα σεζόν έδειξε ο τηλεοπτικός σταθμός και συγκεκριμένα των παιχνιδιών που φιλοξενούνται την Πέμπτη. Τα δικαιώματα της Ευρωλίγκα διατηρεί και του χρόνου το Supersport. Οι αγώνες φιλοξενούνται Τετάρτη και Πέμπτη, με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και τον νικητή του πέμπτου αγώνα μεταξύ του Άρη και του Πανιωνίου (19/06).

Sport+

Μετά από συζητήσεις και διαβουλεύσεις, η ΕΡΤ υπέκυψε στις (οικονομικές) απαιτήσεις των Ιταλών. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού και όχι μόνο θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα, να αγωνίζεται στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα στο Μιλάνο (22-23 Ιουνίου). Στο μικρόφωνο ο Βασίλης Σκουντής και ο Παναγιώτης Περπερίδης.

Top25

H USA Today μας αναλύει τις κορυφαίες 25 στιγμές του αθλητισμού τα τελευταία 25 χρόνια. Οι αμερικάνικες ειδήσεις κυριαρχούν με πρώτη την κατάκτηση του πρωταθλήματος μπέιζμπολ από τους Boston Red Sox το 2004 και τη λύση της κατάρας.

Πρώτο Θέμα

Η εφημερίδα αποκαλύπτει την καταγγελία της δημοσιογράφου της ΕΤ3, Κατερίνας Ρενιέρη για σεξουαλική παρενόχληση από τον προϊστάμενο της. Η Ρενιέρη ήταν η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων μέχρι τον περασμένο Απρίλιο. Ο προϊστάμενος της ισχυρίζεται το αντίθετο. Η αλήθεια θα λάμψει, αυτά τα πράγματα δεν κρύβονται.

Διακοπές

Ανοίξαμε τον κυριακάτικο Τύπο και μύρισε θάλασσα. Το καλοκαίρι ήρθε και οι εφημερίδες μας συμβουλεύουν που να απλώσουμε τη ψάθα μας, τι να φάμε (μπακαλιάρο σκορδαλιά μας είπε το “Θέμα”) και βέβαια με την απαραίτητη διαφήμιση στα τουριστικά γραφεία.

Παρά Πέντε

Νέο ρεκόρ τηλεθέασης αναμένεται να κάνει το τελευταίο επεισόδιο της σειράς αύριο (18/06, 22:00, Mega). Οι συντελεστές θα περάσουν έπειτα και από την “Ανατροπή” του Γιάννη Πρετεντέρη να μιλήσουν για τα δύο αυτά χρόνια μεγάλης επιτυχίας.

Πατσίνο

Ο 67χρονος ηθοποιός που άφησε ιστορία με το τανγκό που χόρεψε με την Γκαμπριέλ Άνγουορ στο “ Άρωμα Γυναίκας” αποκάλυψε σε συνέντευξη του στο περιοδικό Τime ότι δεν θα είχε πρόβλημα στο να να συμμετάσχει στο σόου “Dancing with the Stars”, αν δεν ήταν τόσο ντροπαλός.

Βραβεία

Η ΝΕΤ θα προβάλλει την τελετή απονομής των τηλεοπτικών βραβείων “Πρόσωπα WIND 2007″ στις 3 Ιουλίου (22:00).

Πρεμιέρα

Ο Στιβ Μάρτιν δεν έχει καμία σχέση με τον Πίτερ Σέλερς, αλλά θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τον Αμερικάνο κωμικό ως επιθεωρητή Κλουζό στην ταινία “Pink Panther” (Filmnet 1). Παίζουν ακόμη ο Κέβιν Κλάιν, ο Ζαν Ρενό και η Μπιγιόνσε Νόουλς, όπου ερμηνεύει και το τραγούδι των τίτλων.

Εμμονή

Η Αντζελίνα Τζολί απέκτησε πολλούς θαυμαστές μετά τη συμμετοχή της στην ταινία “Gone in 60 seconds”. Ξαναδείτε την και για τα κλασικά αυτοκίνητα που επισκιάζουν ακόμη και την ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο (NET 22:00).

Σήμερα

Χρόνια πολλά μπαμπά! Γιορτή του πατέρα σήμερα και όσοι το ξεχάσατε (μιας και η γιορτή δεν είναι τόσο διάσημη στα μέρη μας), μπορείτε ακόμη να στείλετε μία κάρτα σε εκείνον που (π.χ.) σας σπούδασε.

Φωτό της ημέρας
Συνέχεια από το προηγούμενο. Ένας άνδρας προσπαθεί να προστατεύσει τα δύο παιδιά του στο Πακιστάν. Η βροχή έφερε τις πλημμύρες και τον θάνατο 15 ανθρώπων και τον τραυματισμό άλλων 60 στο νοτιοδυτικό κομμάτι του Πακιστάν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα