Sony Walkman B140

Sony Walkman B140

Η ιδανική επιλογή για φορητό ήχο ποιότητας. Φορτώστε όλα τα αγαπημένα σας τραγούδια σε ελάχιστο χρόνο χάρη στην υποστήριξη USB Mass Storage και Rip...

Η ιδανική επιλογή για φορητό ήχο ποιότητας. Φορτώστε όλα τα αγαπημένα σας τραγούδια σε ελάχιστο χρόνο χάρη στην υποστήριξη USB Mass Storage και Ripping / Up-Streaming και απολαύστε 18 ώρες μουσικής χωρίς διακοπές.Ιδανικό για το σημερινό δυναμικό lifestyle, το νέο ultra-compact WALKMAN B140 συνδυάζει το μοντέρνο στυλ και την απίστευτη σχέση τιμής/απόδοσης με την ασυναγώνιστη ποιότητα ήχου ενός WALKMAN.



Η έντονη προσωπικότητά του τονίζεται από τα τρία χρώματα, στα οποία είναι διαθέσιμη η συσκευή – με ασορτί ακουστικά. Το μαύρο, το κόκκινο και το ροζ ταιριάζουν απόλυτα και με τα τελευταία μοντέλα φορητών υπολογιστών VAIO σειρά C και ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών Cyber-shot S Series της Sony.



Παρά το μικροσκοπικό του μέγεθος, θα σας χαρίσει 18 ολόκληρες ώρες μουσικής. Εάν είστε βιαστικός, μια φόρτιση-αστραπή των τριών μόλις λεπτών αρκεί για να σας δώσει ακόμη 90 λεπτά μουσικής απόλαυσης.



Δεν χρειάζεστε καν κάποιον υπολογιστή για να φορτώσετε τα αγαπημένα σας τραγούδια. Τα WALKMAN B Series συνδέονται μέσω θύρας USB σε συστήματα micro/mini audio, τα οποία υποστηρίζουν την λειτουργία USB Mass Storage Management και Ripping/Up-Streaming.



Συνδέστε απευθείας το WALKMAN B Series μέσω θύρας USB στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια φορτώστε τα μουσικά αρχεία που έχετε επιλέξει, απλούστατα με drag-and-drοp’.



Η ποιότητα του ήχου είναι παραπάνω από αντάξια του μύθου των WALKMAN. Υπάρχει μια επιλογή από πέντε περιοχές ισοστάθμισης για να διαμορφώσετε τον ήχο στις δικές σας προτιμήσεις. Αν θέλετε κάτι παραπάνω, οι χαμηλές συχνότητες ενισχύονται με το πάτημα του κουμπιού BASS και τα LED πάλλονται στον ρυθμό της μουσικής.



Όταν χρειάζεται να εστιάσετε την προσοχή σας σε άλλη δραστηριότητα, όπως κάποιο σπορ, τα WALKMAN B Series απλουστεύουν τη διαδικασία αναζήτησης στη μουσική σας βιβλιοθήκη με την λειτουργία ZAPPIN. Πρόκειται για ένα μοναδικό χαρακτηριστικό της Sony, το οποίο αναπαράγει μερικά άμεσα αναγνωρίσιμα δευτερόλεπτα από κάθε κομμάτι. Είναι μια πολύ καλύτερη λύση από την συμβατική «αναζήτηση κομματιού», διότι συχνά δεν είναι δυνατόν να αναγνωρίσουμε ένα τραγούδι από τα λίγα αρχικά μέτρα που αναπαράγουν οι συμβατικές αναζητήσεις.



Τα μοντέλα B140F διαθέτουν και ραδιοφωνικό δέκτη FM, καθώς και μια λειτουργία ‘tuner Rec’ για την εγγραφή των αγαπημένων σας εκπομπών, ώστε να τις ακούσετε αργότερα.



Επιπλέον, μια σειρά από αξεσουάρ, τα οποία θα σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε την εμπειρία σας. Ένα ελαφρύ sport περιβραχιόνιο για τη σειρά Β επιτρέπει την απόλαυση της μουσικής σας, ενώ εσείς γυμνάζεστε απρόσκοπτα.



Τα WALKMAN B Series MP3 players θα είναι διαθέσιμα στην αγορά τον Σεπτέμβριο του 2009.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα