Energi To Go

Energi To Go

Πόσες φορές έχεις μείνει χωρίς μπαταρία στο κινητό σου και μάλιστα τη στιγμή που το χρειάζεσαι περισσότερο;

Πόσες φορές έχεις μείνει χωρίς μπαταρία στο κινητό σου και μάλιστα τη στιγμή που το χρειάζεσαι περισσότερο; Η Energizer πρωτοπορεί ακόμα μια φορά και προσφέρει στους χρήστες κινητών το νέο φορτιστή Energi To Go. Πρόκειται για ένα φορτιστή, ο οποίος λειτουργεί με δύο κυλινδρικές μπαταρίες ΑΑ, χωρίς την παροχή ρεύματος από πρίζα και διατίθεται σε τρεις διαφορετικούς τύπους ώστε να καλύπτει τρεις διαφορετικές μάρκες κινητών, Nokia, Motorola και Sony Ericsson, χρησιμοποιώντας μόνο 2 μπαταρίες Λιθίου ΑΑ.



Οι τρεις διαφορετικοί φορτιστές Energi To Go της Energizer συνοδεύονται από δύο απολήξεις για κάθε τύπο κινητού και δύο μπαταρίες Λιθίου ΑΑ. Είναι κατασκευασμένοι από ελαφρύ ανθεκτικό υλικό και διαθέτουν μπλε λαμπάκι ένδειξης πλήρους φόρτισης της μπαταρίας. Επιπλέον, είναι εύκολοι στη χρήση και προσφέρουν γρήγορα ενέργεια στο κινητό σου.



Με μοναδικό σχεδιασμό, ο Energi To Go χρησιμοποιεί ένα έξυπνο σύστημα διαχείρισης ενέργειας – πατέντα της Energizer -, το οποίο βελτιστοποιεί τη μεταφορά ενέργειας από το φορτιστή στη συσκευή. Αξιοποιεί δε ιδιαίτερα την απόδοση της Ultimate Lithium AA της Energizer, η οποία προσδίδει άμεσα ενέργεια, ακόμη και όταν η μπαταρία του κινητού είναι εντελώς άδεια.



Αναζήτησε τους φορτιστές κινητών Energi To Go της Energizer σε Super Markets, καταστήματα κινητής τηλεφωνίας και ηλεκτρονικών υπολογιστών και δώσε στο κινητό σου την ενέργεια που του λείπει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα