Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (14/12/11)

default image

Διαβάστε στο News247 τους σημαντικότερους τίτλους των σημερινών εφημερίδων και δείτε σε πολύ μεγάλη και καθαρή ανάλυση τα πρωτοσέλιδα του ελληνικού και ξένου Τύπου

Δημοκρατία

“Ντροπή Νάνα” είναι ο τίτλος του σημερινού κεντρικού θέματος της εφημερίδας, που κάνει λόγο για “απίστευτες δηλώσεις” της Ν. Μούσχουρη την ημέρα της επετείου για τη σφαγή των Καλαβρύτων από τους Ναζί.

Τα Νέα

“Η Ελλάδα της μίζας” ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας, που αναφέρετα στα χαμένα δισεκατομμύρια της χώρας μας από τους φόρους.

Έθνος

“Μία πενταετία επιπλέον για τους στρατιωτικούς” είναι σήμερα ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας, που βγάζει στο φως της δημοσιότητας απόρρητο έγγραφο του ΓΕΕΘΑ για αύξηση ορίων συνταξιοδότησης.

Ελεύθερος Τύπος

“Εκβιασμός για γέλια σε όσους ξέφυγαν από την εφεδρεία” είναι ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας, που κάνει λόγο για εγκύκλιο “απελπισίας” του υπουργείου Οικονομικών για κρατήσεις από τις συντάξεις όσων ενώ μπορούσαν, δεν αποχώρησαν από το Δημόσιο με εφεδρεία.

Αδέσμευτος Τύπος

“Κόβουν τις συντάξεις σε όσους αποχώρησαν για να γλιτώσουν την εφεδρεία”, τιτλοφορεί το σημερινό κεντρικό θέμα της η εφημερίδα, που κάνει και αυτή λόγο για την εγκύκλιο του υπουργείου Οικονομικών.

Ελευθεροτυπία

“ΔΝΤ: Αποτύχαμε, κόψτε μισθούς” τιτλοφορείται το κεντρικό θέμα του σημερινού πρωτοσέλιδου. “Αποδοκιμάζει την πολιτική που επέβαλε και συνεχίζει”, αναφέρει μεταξύ άλλων.

Αυριανή

“Κατέρρευσε και ο Παπαδήμος”  αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα, αναφερόμενη στα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της ALCO.

Βραδυνή

“Ενέχυρα, τι πρέπει να προσέχετε για να μην εξαπατηθείτε” αναφέρει στο κεντρικό της θέμα η εφημερίδα, που αναφέρει σειρά οδηγιών της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή προς τους πολίτες.

Espresso

“Γιατί πήγα να αποδράσω”, τιτλοφορεί το πρώτο θέμα της η εφημερίδα, που αναφέρεται στην απόπειρα απόδρασης του βαρυποινίτη Βλαστού από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο  πρωινός τύπος

Καθημερινή

“Μακελειό με 4 νεκρούς στο κέντρο της Λιέγης” και “Εκτροχιασμός προϋπολογισμού με απόκλιση 3,3 δισ. ευρώ” είναι οι τίτλοι των δύο κεντρικών θεμάτων της εφημερίδας σήμερα.

Αυγή

“Εγκαταλείπουν το σκάφος” είναι ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας, που κάνει λόγο για “εσωτερικές αντιφάσεις στην κυβέρνηση Παπαδήμου”.

Ριζοσπάστης

“Τσουνάμι αντεργατικών μέτρων” είναι ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας.

Αναλυτικά όλα τα πρωτοσέλιδα του πολιτικού,  οικονομικού και αθλητικού τύπου .

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα