Ζημιά με το Damages

default image

Αποκαλύπτουμε ότι έχουμε πάθει… ζημιά με την αμερικάνικη δικαστική σειρά. Αναζητείστε την γιατί πραγματικά αξίζει τον κόπο

Damages

Αποκαλύπτουμε ότι έχουμε πάθει… ζημιά με την αμερικάνικη δικαστική σειρά . Βρισκόμαστε ήδη στον 2ο κύκλο. Αναζητείστε την γιατί πραγματικά αξίζει τον κόπο. Μακάρι να την προβάλλει κάποιο ελληνικό κανάλι (ακούς STAR;). Η Γκλεν Γκλόουζ είναι η καλύτερη κακιά που υπάρχει.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Espresso . Τα λόγια είναι περιττά.

I love GR
Σέρρες, Νάουσα, Χανιά και Ρέθυμνο διαγωνίζονται απόψε (22.00) στο 2ο επεισόδιο της εκπομπής.
Εμείς ψηφίζουμε Κρήτη καθαρά για λόγους καταγωγής.

Vive la France

Αυλαία απόψε στο 11ο φεστιβάλ γαλλόφωνου κινηματογράφου στην Αθήνα με την πολυαναμενόμενη ταινία “Gainsbourg (Vie héroïque)” . Παράλληλα διεξάγεται και αφιέρωμα στο έργο του Ερίκ Ρομέρ που έφυγε πλήρης ημερών πριν από λίγους μήνες από τη ζωή. Εδώ το πρόγραμμα.

Ταινίες της εβδομάδας

Τέσσερις νέες… παραλαβές στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες. Επιλέγουμε το “Oceans” που προβάλλεται και στο φεστιβάλ γαλλόφωνου κινηματογράφου.

Κάννες
Η Κρουαζέτ θα γεμίσει και πάλι σταρ, αλλά ποιος θα τους φωτογραφίσει μετά το μποϊκοτάζ των μεγάλων πρακτορείων; Όπως και να έχει, η οργανωτική επιτροπή δημοσιοποίησε τη λίστα των ταινιών που θα προβληθούν εντός ή εκτός συναγωνισμού στο διάσημο φεστιβάλ . Αγωνία υπάρχει για το “Tree of Life” του Τέρενς Μάλικ (The Thin Red Line).

LA Times

Μας προσφέρει τη δυνατότητα να ανεβάσουμε τις δικές μας φωτογραφίες από αγαπημένα ταξίδια.

Φωτό της ημέρας
Είχαμε καιρό να δούμε ουράνιο τόξο! Εικόνα από την Ιερουσαλήμ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα