USRobotics web camera

USRobotics web camera

Η USRobotics ανακοινώνει την προσθήκη της web κάμερας USR819640 για την εφαρμογή Skype, επεκτείνοντας την οικογένεια των σχετικών με το Skype προϊό...

Η USRobotics ανακοινώνει την προσθήκη της web κάμερας USR819640 για την εφαρμογή Skype, επεκτείνοντας την οικογένεια των σχετικών με το Skype προϊόντων της. Βελτιστοποιημένη για το Skype, η κάμερα χαρακτηρίζεται από πραγματική δυνατότητα λήψης εικόνας 1.3 megapixel και καταγραφής video με ρυθμό 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο.



Η κάμερα υποστηρίζει νέους κωδικοποιητές (codecs) που επιτρέπουν την λήψη video υψηλής ποιότητας από μια μικρή συσκευή. Προσαρμόζεται αυτόματα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και παρέχει επιλογές βελτιστοποίησης εικόνας όπως φωτεινότητα, κορεσμός, αντίθεση και αντιστροφή σε οριζόντιο και κάθετο επίπεδο.



Η αυτόματη εστίαση σε ένα κινούμενο πρόσωπο, το ψηφιακό zoom και η γωνία θέασης 70 μοιρών καθιστούν την κάμερα ιδανική για χρήση σε φορητούς ή επιτραπέζιους υπολογιστές.



Σχεδιασμένη με γνώμονα την ευελιξία, η κάμερα μπορεί να τοποθετηθεί σε φορητούς ή επιτραπέζιους υπολογιστές, να προσαρμοστεί σε μια οθόνη TFT ή ακόμα και να τοποθετηθεί πάνω στο γραφείο.



Το σετ ακουστικών και μικροφώνου που παρέχεται υποστηρίζει ήχο HiFi και έχει βελτιστοποιηθεί ώστε να αποδίδει πλουσιότερες χαμηλές συχνότητες και διαυγείς υψηλές, επιτρέποντας ηχητικά καθαρές συνομιλίες ανεξάρτητα από τον τόνο της φωνής, την προφορά και άλλα χαρακτηριστικά του ομιλητή.




Διαθεσιμότητα και εγγύηση



Η κάμερα USR819640 είναι άμεσα διαθέσιμη στην Ελληνική αγορά ενώ η προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης διαμορφώνεται στα €35 (στην τιμή περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.).



Η κάμερα καλύπτεται από εγγύηση δύο ετών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα