Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (13/12/11)

default image

Διαβάστε στο News247 τους σημαντικότερους τίτλους των σημερινών εφημερίδων και δείτε σε πολύ μεγάλη και καθαρή ανάλυση τα πρωτοσέλιδα του ελληνικού και ξένου Τύπου

Δημοκρατία

“Πηδάει στη θάλασσα για να σωθεί” είναι ο τίτλος του σημερινού κεντρικού θέματος, που κάνει λόγο για “εξουθένωση” του υπουργού Οικονομικών, Ευ. Βενιζέλου.

Τα Νέα

“Οι εντολές της Τρόικας” ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας, που αναφέρεται στις νέες απαιτήσεις των στελεχών της για απολύσεις στο Δημόσιο  και νέο “ψαλίδισμα” μισθών.

Έθνος

“Τα βλαστάρια των πυρήνων της φωτιάς” είναι σήμερα ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας, που αναφέρεται στην “κοινή επιχείρηση ποινικών και τρομοκρατών στον Κορυδαλλό”.

Ελεύθερος Τύπος

“Παιχνίδι με τις πρόωρες εκλογές, Κρυφτούλι με τα νέα μέτρα” είναι ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας, που αναφέρεται σε “πάση θυσία προσπάθεια του Ευ. Βενιζέλου να αποφύγει να πληρώσει το λογαριασμό της αποτυχίας του”.

Αδέσμευτος Τύπος

“Τη γλιτώνουν 13ος και 14ος μισθός στον ιδιωτικό τομέα”, τιτλοφορεί το σημερινό κεντρικό θέμα της η εφημερίδα, που κάνει λόγο για αναγγελία νέων μέτρων για το 2012.

Ελευθεροτυπία

“Ακυρώνουν την επόμενη κυβέρνηση” τιτλοφορείται το κεντρικό θέμα του σημερινού πρωτοσέλιδου, που κάνει λόγο ακόμη για το “φιάσκο” της εφεδρείας και το “θρίλερ” στις φυλακές του Κορυδαλλού.

Αυριανή

“Πιστωτικό κραχ και ταραχές”  αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα, αναφερόμενη στον τρόμο από τις νέες προβλέψεις της Standrad & Poor’s.

Βραδυνή

“Νέα μέτρα και μισθοί Κίνας” αναφέρει στο κεντρικό της θέμα η εφημερίδα, αναφερόμενη στα νέα μέτρα και απαιτήσεις της Τρόικας.

Espresso

“Δύσκολες ώρες για τη θρυλική Θεοπούλα”, τιτλοφορεί το πρώτο θέμα της η εφημερίδα, που αναφέρεται στην περιπέτεια υγείας της αγαπημένης ηθοποιού.

Ο  πρωινός τύπος

Καθημερινή

“Φόβος ενόψει δύσκολων αποφάσεων” και “Αναίμακτο τέλος της ομηρίας στις φυλακές Κορυδαλλού” είναι οι τίτλοι των δύο κεντρικών θεμάτων της εφημερίδας σήμερα.

Αυγή

“Εποχή συσσιτίων” είναι ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας, που αναφέρεται στα κρούσματα ασιτίας στα σχολεία.

Ριζοσπάστης

“Σήμερα στο Θριάσιο 24ωρη απεργία αλληλεγγύης στους χαλυβουργούς” είναι ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας.

Αναλυτικά όλα τα πρωτοσέλιδα του πολιτικού,  οικονομικού και αθλητικού τύπου .

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα