Μεγαλώσαμε με SAS και Ζεράρ Ντε Βιλιέ

default image

Πήγαν για ψώνια ο Ζούκερμπεργκ και το Facebook και γύρισαν με το FriendFeed. Ξόδεψαν 15 εκατ. δολάρια μετρητά και 32 εκατ. δολάρια μετοχές Facebook

Βήμα

Με τη σειρά βιβλίων SAS, του Ζεράρ Ντε Βιλιέ, κυκλοφορεί το Βήμα. Τι μας θύμισε…

Σειρές
Πρόπερσι είχαμε το Παρά Πέντε και ασχολούμασταν, μια και η σειρά του Καπουτζίδη είχε κάνει τη διαφορά, είχε προσφέρει κάτι διαφορετικό στην εγχώρια τηλεοπτική μιζέρια. Πέρυσι τίποτα. Στην επερχόμενη σεζόν θα έχουμε τον Παπακαλιάτη και το Τέσσερα. Ευτυχώς.
Μας έλειψε ο Χριστόφορος…

Facebook FriendFeed
Πήγαν για ψώνια ο Ζούκερμπεργκ και το Facebook και γύρισαν με το FriendFeed . Ξόδεψαν 15 εκατ. δολάρια μετρητά και 32 εκατ. δολάρια μετοχές Facebook. Εδώ οι λεπτομέρειες.

Facebook
Την ίδια μέρα το Facebook λανσάρει μηχανή αναζήτησης πραγματικού χρόνου. Δεν έχει σχέση με αυτή της Google, πιο πολύ είναι στη λογική της μηχανής του Twitter. Οι αναλυτές λένε πως η παραπάνω αγορά και η νέα μηχανή αποσκοπούν να χτυπήσουν το τελευταίο.

Google
Διαβάζουμε στο Mashable για τη νέα έκδοση της πιο διάσημης μηχανής αναζήτησης στο ίντερνετ. Αυτή της Google. Εδώ μπορείτε να δοκιμάσετε και να συγκρίνετε.

Blue-ray
Η Toshiba, επικεφαλής στην τεχνολογία HD DVD αποφάσισε να πάει με τους νικητές και πλέον και αυτή θα υποστηρίζει με τα προϊόντα της το Blue-ray. Κατά την ταπεινή μας άποψη πάντως, στη μάχη Blue-ray και HD DVD έχασαν και οι δύο καθώς τόσος καιρός πέρασε και η νέα τεχνολογία δεν “περπατά”.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
The Match και Άρατε Πύλας.

Sportday
Από τις 15 Αυγούστου και κάθε Σάββατο μαζί με την αθλητική εφημερίδα, η Sportday Kids, μια εφημερίδα για τα παιδιά.

Μπάλα
Η σεζόν 2009-2010 δια χειρός Guardian .

Teen Choice Awards 2009
Οι νικητές . Twilight, Hannah Montana, Transformers, High School Musical, The Hills, Gossip Girl, τέτοια πράγματα.

Κάθε καλοκαίρι
Πολύς κόσμος βγάζει τον κακό του εαυτό. Ένα , δύο .

Φωτό της ημέρας
Τα βραβεία στο Teen Choice Awards είναι κανονικής διάστασης σανίδες του σερφ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα