Γειά σου Μαρία (άσχημη)!

default image

Το σίριαλ ολοκληρώνεται για φέτος, το ALTER τιμωρήθηκε με 200.000 ευρώ για το je t' aime, ενώ ο Μένιος Σακελλαρόπουλος έγραψε:"Θα πεθάνεις ρε"

Σκάι – Olympus Marathon
Την Κυριακή 24 Ιουνίου, θα διεξαχθεί ο Olympus Marathon. Στη διοργάνωση είναι η ομώνυμη μη κερδοσκοπική εταιρεία και ο Σκάι. Πρόκειται για τον μοναδικό διεθνή αγώνα ορεινού τρεξίματος στην Ελλάδα και θα πάρουν μέρος αθλητές από όλο τον κόσμο.

Βας Βας
Το ΕΣΡ επέβαλε πρόστιμο 200.000 ευρώ (δεν είναι και πολλά) στο ALTER για την εκπομπή της Αννίτας Πάνια, Je t’ aime. Ο λόγος ασφαλώς είναι η υποβάθμιση της ποιότητας του προγράμματος και ο εξευτελισμός που γίνεται στους (ομολογουμένως περίεργους) συμμετέχοντες. Επίσης έγινε σύσταση αλλαγής σήμανσης και αλλαγής ώρα προβολής (από τις 22.30 και μετά και μόνο για ενήλικους). Συνεχίζεται…

PC

Σύμφωνα με τη Forrester Research, του χρόνου θα υπάρχουν ένα δισεκατομμύριο προσωπικοί υπολογιστές στον πλανήτη. Το ένα σχεδόν έκτο του πληθυσμού δηλαδή. Τώρα αν εσείς έχετε δύο είναι επειδή κάποιος δεν έχει κανένα.

Θα πεθάνεις ρε
Αυτός είναι ο τίτλος του 4ου βιβλίου του δημοσιογράφου Μένιου Σακελλαρόπουλου και πρόκειται για ένα μυθιστόρημα με δυνατή πλοκή. Από τις εκδόσεις Λιβάνη.

Στο YouTube
Μετά τις διαστάσεις που πήρε το θέμα, ο Βέλγος παρουσιαστής Eric Boever, ζήτησε συγγνώμη γιατί είπε πως ο πρόεδρος της Γαλλίας Nicolas Sarkozy εμφανίστηκε σε συνέντευξη τύπου στο συνέδριο της G8, μεθυσμένος. Δείτε εδώ το βίντεο

Yahoo mail
Πλέον το chat online, στη μορφή που είναι στο gmail, είναι διαθέσιμο και στο mail.yahoo.com.

Media*
Πέρυσι τέτοιες μέρες γράφαμε:
Save us from Alekos (Θεοφιλόπουλος). Για τις μεταδόσεις του Μουντιάλ της Γερμανίας.
Γιούπι. Για τη διακοπή της εκπομπής ‘Από καρδιάς’ του Μικρούτσικου από το ΕΣΡ.
Μπου! Για την ακύρωση της συναυλίας των Ρόλινγκ Στόουνς στη χώρα μας.
Αντίο. Για την αποχώρηση της Στάη από τον ΑΝΤ1.

MEGA 1

Την ερχόμενη Τετάρτη στις 21.00, θα προβληθεί από το MEGA το 102 και τελευταίο επεισόδιο για την τρέχουσα σεζόν, της Μαρίας της άσχημης.

MEGA 2

Ένα μόνο επεισόδιο φαίνεται πως απέμεινε για να ολοκληρωθεί η δημοφιλής σειρά του MEGA, Στο Παρά Πέντε. Θα προβληθεί την ερχόμενη Δευτέρα και θα είναι μεγαλούτσικο. Αργότερα στην Ανατροπή του Πρετεντέρη καλεσμένοι θα είναι οι πρωταγωνιστές της σειράς. Πάει για 60% το MEGA.

MEGA 3

Αύριο Πέμπτη στις 23.50, η Έλλη Στάη φιλοξενεί στην εκπομπή της την Έλενα Ακρίτα και συντελεστές της Βέρας στο Δεξί (παρεμπιπτόντως τελειώνει μέσα στον Ιούνιο). Στέλνοντας τις ερωτήσεις σας εδώ θα σας απαντηθούν ζωντανά στην εκπομπή.

TV
Στις ΗΠΑ αυτό τον καιρό παρακολουθούν:
American Idol
House
Grey’s Anatomy
Dancing With the Stars
CSI
Desperate Housewives
Without a Trace

Φωτό της ημέρας
Η εικονιζόμενη αριστερά, Samson Sor Siriporn Taweesook, είναι 24 ετών και πριν 10 χρόνια συνελήφθη στην Ταϊλάνδη για εμπόριο ναρκωτικών. Αφέθηκε ελεύθερη 3 χρόνια νωρίτερα από το προβλεπόμενο γιατί της δόθηκε η ευκαιρία να δείξει το ταλέντο της στο μποξ και τελικά κέρδισε τον τίτλο στο τουρνουά World Boxing Council.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα