Game 24: Free Games για όλους – 34

Game 24: Free Games για όλους – 34

Splitter, Elite Shooter, Warfare 1917, Bike Challenge 2 και Bad Moon Rising! Το ΜΕΝ 24 προτείνει τα καλύτερα flash παιχνίδια στο Game 24.

Splitter, Elite Shooter, Warfare 1917, Bike Challenge 2 και Bad Moon Rising! Το ΜΕΝ 24 προτείνει τα καλύτερα flash παιχνίδια στο Game 24.
Splitter









Όπως και στο πολύ «έξυπνο» Color Infection που παρουσιάσαμε πρόσφατα, στο Splitter προσπαθείς να μετακινήσεις μια μπάλα σύμφωνα με τους κανόνες της φυσικής. Με το σπαθί κόβεις τα σκοινιά και τα ξύλα ώστε να δώσεις κίνηση.



Σημασία έχουν ο χρόνος η απόσταση και το μέγεθος των κομματιών που κόβεις. Αν μείνεις κολλημένος σε ένα επίπεδο μη ντραπείς να κοιτάξεις τη λύση δεξιά. Έχει συμβεί και στους καλύτερους.



Παίξε Splitter
εδώ




Elite Shooter









Στο Elite Shooter είσαι μέλος των επίλεκτων ομάδων της αστυνομίας δηλαδή ο καλός και προσπαθείς να εξοντώσεις τους κακούς! Δηλαδή τους τρομοκράτες που πετάγονται από τα κτίρια σαν ακρίδες. Στη διάθεση σου έχεις ένα M16 και μπόλικες σφαίρες όποτε ρίξε κατά ριπάς και καλύψου για να αλλάξεις γεμιστήρα.



Παίξε Elite Shooter
εδώ




Warfare 1917









Στα άρματα στα άρματα… Στο Warfare 1917 δίνεις τη μάχη των χαρακωμάτων. Μέχρι ενός! Το βασικό για να καταφέρεις να νικήσεις το μισητό αντίπαλο είναι να ακολουθήσεις τις οδηγίες του που σου δίνονται. Να κρατάς το χαράκωμα σου όταν ο εχθρός δεν έχει βαρέα όπλα και να επιτίθεσαι αφού δημιουργήσεις υπεροχή οδηγώντας τους άντρες σου στη σφαγή.



Παίξε Warfare 1917
εδώ




Bike Challenge 2









Ρόδα, τσάντα και κοπάνα και εσύ να μαρσάρεις τη Husgvarna. Πως; Με το εμπρός βελάκι γκαζώνεις , με το πίσω φρενάρεις και αξιοποιώντας τη φορά της μηχανής με τα υπόλοιπα βελάκια κάνεις στροφές στον αέρα.



Το μυστικό όμως είναι αλλού. Με το Χ πατάς Nitro και το μηχανάκι απογειώνεται. Εκεί κάνεις τα κόλπα σου (1,2,3,4) και μαζεύεις goals για να περάσεις την πίστα.



Παίξε Bike Challenge 2
εδώ




Bad Moon Rising









Περισσότερο ικανότητα στο κλικ παρά οτιδήποτε άλλο, το Bad Moon Rising είναι ένα shoot ‘em up νυχτερίδων, ζόμπι και άλλων αιμοβόρων ξωτικών που ελλοχεύουν σε μαγικά δάση και νεκροταφεία περιμένοντας το θύμα τους.



Απλώς πυροβολείς με το φακό. Κάτι δηλαδή σαν κυνήγι φαντασμάτων…



Παίξε Bad Moon Rising
εδώ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα