Sony VAIO FZ

Sony VAIO FZ

Με τα νέα notebook VAIO της σειράς FZ, η Sony στοχεύει στο να προσφέρει υψηλή τεχνολογία στον οικιακό χρήστη.

Με τα νέα notebook VAIO της σειράς FZ, η Sony στοχεύει στο να προσφέρει υψηλή τεχνολογία στον οικιακό χρήστη. Βασισμένο στη νέα πλατφόρμα Intel Centrino και με μνήμη RAM 2GB, η σειρά FZ προσφέρει επιδόσεις που αγγίζουν νέα επίπεδα. Με το εντυπωσιακά ρεαλιστικό χρώμα της οθόνης νέας γενιάς X-black LCD η σειρά VAIO FZ θέτει νέα standards για τον όρο «οικιακό notebook».




Τεχνολογία Χ-Black



Εξοπλισμένη με την τελευταία έκδοση της τεχνολογίας X-black, εξασφαλίζει την ποιότητα για την οποία η Sony φημίζεται. Η ευρεία οθόνη LCD Χ -black 15,4 ιντσών με τη μεγάλη χρωματική γκάμα απεικόνισης που εξασφαλίζουν οι τεχνολογίες οπίσθιου φωτισμού BRAVIA, αποδίδει ζωντανά χρώματα με αξιοσημείωτη ακρίβεια. Με τον τρόπο αυτό, οι φωτογραφίες σας, τα προσωπικά σας video και οι ταινίες σας ζωντανεύουν ξανά.




Πραγματικά μικρός σε μέγεθος



Επιπρόσθετα, τα μοντέλα αυτής της σειράς είναι μικρά σε μέγεθος και μπορούν να μεταφερθούν εύκολα μέσα στο σπίτι. Είναι σαν να έχετε μια οθόνη 15,4 ιντσών σε περίβλημα μεγέθους 14,1 ιντσών. Θα εκπλαγείτε όταν ανοίξετε τον υπολογιστή και διαπιστώσετε το μέγεθος της οθόνης, χωρίς να αναφέρουμε την ποιότητα. Ας μην ξεχνάμε ότι αυτός είναι ένας φορητός υπολογιστής που έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιεί αναπαραγωγή και επεξεργασία υλικού Full HD.




Τα κρυφά χαρίσματα



Το VAIO FZ οφείλει τη μεγάλη του ισχύ στον τομέα των γραφικών στη μονάδα επεξεργασίας γραφικών (GPU) NVIDIA GeForce 8400M GT. Εκτός από τις άριστες επιδόσεις 3D, το υποσύστημα GeForce 8400M GT διαθέτει hardware αποκωδικοποίηση High Definition ικανή να προσφέρει εξαιρετικά υψηλό ρυθμό μεταφοράς bits (bit rate) εξασφαλίζοντας τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στις ταινίες HD. Η λειτουργικότητα της σειράς FZ στον τομέα του HD ολοκληρώνεται με την έξοδο HDMI 1.2 με HDCP, η οποία κάνει εφικτή την σύνδεση με τηλεοράσεις HD-ready με ένα μόνο καλώδιο.




Πρακτικό και στιλάτο



Όταν θέλετε να απολαύσετε μια ταινία ή να ακούσετε μουσική, όλα βρίσκονται κυριολεκτικά στις άκρες των δακτύλων σας, χάρη στα ειδικά πλήκτρα AV τα οποία εξασφαλίζουν απλό και βολικό έλεγχο της αναπαραγωγής.



Το στυλ μπορεί να αποτελεί παράγοντα τόσο σημαντικό όσο και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά και για αυτό το λόγο η σειρά FZ δίνει μεγάλη σημασία τόσο στη σχεδίαση του περιβλήματος όσο και στο κομψό φινίρισμα. Πίσω από την όμορφη εμφάνιση κρύβεται μία στιβαρή κατασκευή, χάρη στο κράμα μαγνησίου από το οποίο είναι κατασκευασμένο το περίβλημα.






Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα