Οι “NY Times” το πιο αισιόδοξο πρωτοσέλιδο

default image

Διαβάστε για την καταπληκτική φάρσα με τα 1,2 εκατ. φύλλα των ψεύτικων New York Times, που έκανε η οργάνωση Yes Men

Στις ΗΠΑ

Διαβάστε
εδώ για την καταπληκτική φάρσα με τα 1,2 εκατ. φύλλα των ψεύτικων New York Times, που έκανε η οργάνωση
Yes Men . Δείτε
εδώ το ψεύτικο σάιτ. Στήθηκε μεγάλη επιχείρηση και έγινε πολύ δουλειά με απίθανο αποτέλεσμα.

Διαδίκτυο
Σύμφωνα με το Βήμα, το 31% των νοικοκυριών στην Ελλάδα έχει πρόσβαση στο ίντερνετ, με το 72,5% από αυτά να έχει και ευρυζωνική σύνδεση.

Ψώνια
Το 78%(!) των ενηλίκων καταναλωτών στις ΗΠΑ, χρησιμοποίησε τουλάχιστον μια φορά την πιστωτική του κάρτα για αγοράσει κάτι μέσω διαδικτύου τους τελευταίους έξη μήνες. Κύριο λόγο έχουν οι κρατήσεις για ταξίδια, ενώ πολλά ξοδεύονται και σε ρούχα, βιβλία, κρατήσεις σε ξενοδοχεία, πλειστηριασμούς, συναυλίες, προϊόντα για υπολογιστές (πηγή Nielsen).

Αυτοκίνητο
Εκτός από τον πρώτο έγχρωμο πρόεδρο των ΗΠΑ, έχουμε και τον πρώτο έγχρωμο νικητή της F1. Δείτε στο AUTO 24 το αφιέρωμα στον Λιούις Χάμιλτον.

WoW
Σήμερα κυκλοφόρησε και στη χώρα μας το expansion του World of Warcraft , με τίτλο Wrath of the Lich King. Όλοι αυτοί που ασχολούνται με το συγκεκριμένο παιχνίδι και ξοδεύουν άπειρες ώρες πάνω σε αυτό, αναμένεται να εξαφανιστούν από προσώπου γης για πολύ καιρό.

Free-press
Athens Voice
LifO (η θεσσαλονικιώτικη)
FAQ

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Μακεδονία για τη ‘μήνυση στις τράπεζες’. Να μια καλή ιδέα.

Στο στρατό
Από το Μάιο του 2007, το Πεντάγωνο έχει απαγορέψει στις απανταχού στρατιωτικές μονάδες των ΗΠΑ να έχουν πρόσβαση σε βίντεο ιστοσελίδες όπως το YouTube για λόγους ασφαλείας άλλα και για οικονομία στο bandwidth. Με το λανσάρισμα του TroopTube όμως, οι στρατιώτες έχουν πλέον μια ιστοσελίδα για να ανεβάζουν ή για να βλέπουν βίντεο που έχουν ανεβάσει οι δικοί τους. Βέβαια δεν έχει την ποικιλία που προσφέρουν τα μεγάλα βίντεο σάιτ και όλα περνάνε από το φίλτρο (λογοκρισία) του Πενταγώνου, αλλά και πάλι καλύτερα από το τίποτα.

DPGR
Διαβάστε εδώ για το νέο διαγωνισμό του σάιτ για την ψηφιακή φωτογραφία, DPGR. Στην αξιολόγηση των φωτογραφιών συμμετέχει ο καταξιωμένος φωτογράφος του πρακτορείου Magnum, Νίκος Οικονομόπουλος .

Μπάλα
Μια μικρή ώθηση στον Alpha την έδωσαν τα χθεσινά παιχνίδια κυπέλλου και τον οδήγησαν στην τρίτη θέση με 15% συνολική τηλεθέαση.

Φωτό της ημέρας
Το περίφημο πρωτοσέλιδο της ψεύτικης New York Times.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα