Ο Τζιμ Γιαννόπουλος επεκτείνει τη θητεία του στην κορυφή της 20th Century Fox!

Ο Τζιμ Γιαννόπουλος επεκτείνει τη θητεία του στην κορυφή της 20th Century Fox!

O δεύτερης γενιάς ελληνικής καταγωγής Πρόεδρος της Fox, επεκτείνει τη θητεία του στην ηγεσία του στούντιο και ξεκινά μία νέα σελίδα - ειδικά μετά την αποχώρηση του επί χρόνια συνεταίρου του, Τομ Ρόθμαν.

Επιμέλεια: Πόλυ Λυκούργου

Σε συνομιλίες για την επέκταση του συμβολαίου του στην κορυφή της 20th Century Fox βρίσκεται ο Τζιμ Γιαννόπουλος με την μητρική εταιρία του στούντιο, News Corporation – ιδιοκτησίας Ρούπερτ Μέρντοκ.

Το νέο συμβόλαιο ακούγεται ότι θα είναι μεγάλης χρονικής διάρκειας και χωρίς αλλαγές στον τίτλο και τη θέση του Γιαννόπουλου.

Η ανανέωση του συμβολαίου του επιτυχημένου Προέδρου της Fox δεν είναι κάτι που μας εκπλήσσει: δείχνοντας την αμέριστη εμπιστοσύνη του ο Μέρντοκ είχε περάσει όλες τις εταιρίες της Fox κάτω από την διαχείριση του Γιαννόπουλου από πέρσι, όταν αποχώρησε ο συνεταίρος του στην Προεδρία, Τομ Ρόθμαν. Εδώ κι ένα χρόνο λοιπόν, ο Γιαννόπουλος διαχειρίζεται τις: 20th Century Fox, Fox Searchlight, Fox 2000, Fox Animation/Blue Sky Studios, Fox International Productions και το home cinema τμήμα Fox Home Entertainment (στην ουσία μόνο το τηλεοπτικό κομμάτι της Fox δεν είναι υπό τη δική του διεύθυνση).

Ο Τζιμ Γιαννόπουλος, πριν αναλάβει την συνολική ηγεσία της Fox (από πέρσι μέσα στα ΤΟΡ-5 μεγαλύτερα στούντιο του Χόλιγουντ), συνδιοικούσε για 11 χρόνια με τον Τομ Ρόθμαν. Ο Ρόθμαν ήταν ο παραγωγός που ανέδειξε τον Τζιμ Τζάρμους και ο ιδρυτής του στούντιο της Fox Searchlight.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Flix

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα