Asus LS201: Η καλοσχεδιασμένη 20αρα

Asus LS201: Η καλοσχεδιασμένη 20αρα

Η νέα οθόνη της Asus με τα σχεδιαστικά και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της αποτελεί μια καλή πρόταση στην κατηγορία των 20 ιντσών.

Η νέα οθόνη της Asus με τα σχεδιαστικά και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της αποτελεί μια καλή πρόταση στην κατηγορία των 20 ιντσών.Η οθόνη LS201 20” LCD καλύπτει τις ανάγκες των μοντέρνων χρηστών με ένα εξωτερικό πλαίσιο στο μαύρο γυαλιστερό χρώμα του πιάνου, λεπτές γραμμές αλουμινίου, μια μοναδική βάση που διαθέτει λυχνίες LED και γυάλινη επιφάνεια κομμένη με διαμάντι και σκληρότητα για προστασία από εκδορές ή σκόνες. Ενσωματώνει επίσης ευρυγώνια προβολή, ASCR (ASUS Smart Contrast Ratio) 2000:1 και την αποκλειστική τεχνολογία της ASUS Splendid Video Intelligence Technology.




Ποιοτική λειτουργικότητα



Η LS201 διαθέτει υψηλή ανάλυση 1400×1050 SXGA+, χρόνο ανταπόκρισης 5ms και δύο εισόδους εικόνας (DVI-D και D-sub) για παραγωγή καθαρής και ομαλής ποιότητας εικόνας. Η καινοτόμος τεχνολογία ASCR (ASUS Smart Contrast Ratio Technology) προσφέρει υψηλή αναλογία αντίθεσης 2000:1 – δημιουργώντας πιο ευκρινείς και στερεοσκοπικές εικόνες ιδίως κατά την προβολή βίντεο και ταινιών.




Τεχνολογία Splendid Video Intelligence








Η τεχνολογία Splendid Video Intelligence, που απαντάται αποκλειστικά στα προϊόντα της ASUS, ανιχνεύει την ενεργοποίηση και χρήση εφαρμογών βίντεο και βελτιστοποιεί αυτόματα την ποιότητα της εικόνας για τα καλύτερα οπτικά αποτελέσματα. Πέντε τρόποι λειτουργίας (Standard, Game, Theater, Scenery and Night) και τρεις επιλογές τόνου χρώματος προσφέρουν υψηλής ποιότητας εικόνα σε διαφορετικές εφαρμογές βίντεο.




Όμορφη αισθητική και… φορητότητα




Η LS201 διαθέτει πάνελ που έχει το μισό πάχος σε σχέση με τις οθόνες LCD γενικής χρήσης, παρουσιάζοντας έτσι ένα καλαίσθητο και λεπτό προφίλ – συμπληρώνοντας τον απλό και καθαρό λαμπερό μαύρο σχεδιασμό.

Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, οι μοναδικές “Light-in-Motion” LED λυχνίες της βάσης δημιουργούν μια χαλαρωτική αίσθηση και μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα– επιτρέποντας στην LS201 να ξεχωρίζει ως σύμβολο καλαισθησίας και κομψότητας στο γραφείο.






Επιπλέον, στην περίπτωση που θέλετε να μεταφέρετε την οθόνη σας, όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία, η βάση της οθόνης μπορεί να αναδιπλωθεί και να χρησιμοποιηθεί ως «χερούλι».




Επιφάνεια με σκληρότητα 9H για προστασία του πάνελ




Η LS201 διαθέτει μια ειδική επιφάνεια προστασίας με χαρακτηριστικά υψηλής σκληρότητας 9H, που επιτρέπει στο πάνελ να προστατεύεται από τις γρατζουνιές και τις σκόνες. Η αντιανακλαστική επίστρωση του γυαλιού επιτρέπει την εξαιρετική μετάδοση του φωτός (πάνω από 96%, δηλαδή 11% περισσότερο από το γυαλί γενικής χρήσης) και αντιανακλαστικές ιδιότητες (αντανακλάσεις κάτω του 2%) για παραγωγή καθαρών εικόνων χωρίς παραμορφώσεις.




Διάθεση και τιμή



Η Asus LS201 βρίσκεται ήδη στα ράφια των καταστημάτων με τιμή που κυμαίνεται στα 320 ευρώ.




Τεχνικά χαρακτηριστικά



• Οθόνη 20″ TFT-LCD

• Ανάλυση: 1400×1050 SXGA+

• Φωτεινότητα 300nits

• ASCR (ASUS Smart Contrast Ratio) 2000:1

• 16.7 εκατομμύρια χρώματα

• 170°(H)/160°(V) ευρείες γωνίες θέασης

• 9H ανθεκτική γυάλινη επιφάνεια προστασίας (>96% εκπομπή φωτός)

• Splendid Video Intelligence Technology

• 5 προκαθορισμένες επιλογές βίντεο και 3 skin tone επιλογές

• Υποστήριξη εισόδων DVI-D και D-SUB

• 3ετής εγγύηση συστήματος και οθόνης

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα