ΖΚΒΝ, ο αγαπημένος των μπαμπάδων

default image

Ο πόλεμος ασφαλώς συνεχίζεται. Σημερινοί στόχοι της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα" οι Ψυχάρης - Λαμπράκης και το MEGA

Περιοδικό

Στο ‘Νέο Σινεμά’ που κυκλοφορεί, προσφέρονται 2 φιλμ του Λουΐς Μπουνιουέλ. Το

Los Olvidados
και το
El Angel Exterminador
.

Στην Κίνα
Η διασημότερη μηχανή αναζήτησης της Κίνας, Baidu , άνοιξε τις δουλειές της και στην Ιαπωνία με σκοπό να ανταγωνιστεί τα Yahoo Japan και Google Japan. Να σημειώσουμε πως το Baidu έχει το μερίδιο το ποσοστό του 70% στην Κίνα, όσο αφορά τις μηχανές αναζήτησης, με τη Google να είναι δεύτερη και πολύ πίσω.

Αδριάβροχοι
Οι Αδιάβροχοι , Παναγιώτης Λιάκος και Κώστας Γιαννουλόπουλος, κλείνουν 4 χρόνια στον αέρα του ΑΝΤ1 Radio 97.2 (πολλές ευχές από εμάς) και προσφέρουν στο εκλεκτό ακροατήριό τους ένα μοναδικό δώρο! Το δώρο είναι μια γουρούνα (μοτοσυκλέτα). Συντονιστείτε καθημερινά 06.00 – 08.00 το πρωί για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό.

Στο Ιράκ
Ο Μάικλ Γιον είναι πρώην μέλος των Ειδικών Δυνάμεων του στρατού των ΗΠΑ είναι ο δημοσιογράφος που έχει δει τις περισσότερες μάχες στο Ιράκ τα τελευταία 3 χρόνια. Ο 43χρονος Αμερικανός έχει δει αμέτρητους στρατιώτες και άμαχους να χάνουν τη ζωή τους ή να τραυματίζονται, ενώ και ο ίδιος έχει πυροβοληθεί. Το πολύ ενδιαφέρον μπλογκ του είναι εδώ , ενώ έχει εκδώσει και βιβλίο. Να τονίσουμε πως δεν δουλεύει για κάποιο οργανισμό και απλά συντηρεί το μπλογκ του με δικά του κείμενα και φωτογραφίες. Μπορεί όλη την ώρα να λέει πως οι Συμμαχικές δυνάμεις είναι στο Ιράκ για το καλό του Ιράκ, αλλά επίσης δεν διστάζει να ασκεί κριτική στις Αμερικανικές δυνάμεις (στοιχεία από άρθρο των New York Times).

Στήριξη

Δεν ξέρουμε αν στηρίζετε  Βγενό ή Τζίγγερ, εμείς πάντως στηρίζουμε Κουρκούτι .

Κυριακάτικες
Την περασμένη Κυριακή το Πρώτο Θέμα βρέθηκε και πάλι στην κορυφή με 280 χιλ. φύλλα (μαζί με την έξτρα έκδοση). Το Βήμα ακολούθησε με 219 (-40 χιλ. φύλλα) και η Ελευθεροτυπία με 184. Στις 170 χιλ. η Καθημερινή, πέμπτο το Έθνος με 120, στις 94 χιλ. ο Ελεύθερος Τύπος.

Εφημερίδες στο διαδίκτυο
Σύμφωνα με τα νούμερα της Nielsen Online οι αμερικανικές εφημερίδες στο διαδίκτυο σημείωσαν πέρυσι αύξηση μοναδικών επισκεπτών 6%, ενώ διαβάζονται κάθε μήνα από 60 εκατ. χρήστες.

Τηλεθέαση
Την εβδομάδα 14 με 20 Ιανουαρίου, το MEGA σημείωσε τηλεθέαση 17,4%. Στο 15,4% ο ΑΝΤ1, στο 14,9%ο ALPHA. Μεγάλη άνοδος για το ALTER (13,1%) λόγω επικαιρότητας, στο 10,4% το STAR, 9,3% για τη NET.

Total Hot
Το βρετανικό περιοδικό για τον κινηματογράφο Total Film, δημοσίευσε μια λίστα με τα 100 πιο “καυτά” άτομα στο Χόλιγουντ. Στην πρώτη θέση είναι ο  Έντουαρντ Νόρτον και εδώ μπορείτε να δείτε και τους 100.

Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ
Η εβδομάδα που αρχίζει είναι μάλλον αφιερωμένη στον αγαπημένο ηθοποιό των μπαμπάδων μας, Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ. Την Τρίτη στις 21.00 στο STAR, την Πέμπτη τα μεσάνυχτα στο MEGA, την Παρασκευή στις 23.00 στον ALPHA. Οι τίτλοι των ταινιών και η υπόθεση αδιάφορα. Πολύ ξύλο και συνήθως ένας δίδυμος αδερφός.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Η Espresso μόνο και μόνο για το CD του Πασχάλη (Σχολείο, Ο Αλέξης, Αν μια μέρα σε χάσω, κλπ. μας προκαλούν συγκίνηση και νοσταλγία).

Πρώτο Θέμα
Ο πόλεμος ασφαλώς συνεχίζεται. Σημερινοί στόχοι οι Ψυχάρης – Λαμπράκης και το MEGA.

Φωτό της ημέρας
Είναι όμορφες αλλά ξέρουν και τένις (όχι σαν την Κουρνικόβα). Ο λόγος για τις Μαρία Σαραπόβα και Άνα Ιβάνοβιτς. Νικήτρια του Αυστραλιανού Open η πρώτη .

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα