“Αγανακτισμένοι” μοτοσικλετιστές

“Αγανακτισμένοι” μοτοσικλετιστές

Ενα νέο γκρουπ που δημιουργήθηκε μέσω fb έδωσε το παρών στο Σύνταγμα. Μοτοσικλετιστές από όλη την Αθήνα πραγματοποίησαν πορεία από το πάργκινγκ Λυκαβηττού μέχρι και τη Βουλή (Vid)

Μέσα από ένα νέο γκρουπ, που δημιουργήθηκε στο Facebook, μία ακόμη ομάδα “Aγανακτισμένων” Aθηναίων έδωσε ραντεβού διαμαρτυρίας το απόγευμα της Τετάρτης μπροστά από την Βουλή.

Περίπου 300 μοτοσικλετιστές έδωσαν ραντεβού στο πάρκινγκ Λυκαβηττού και χωρίς κομματικές σημαίες ή φυλλάδια διέσχισαν τους κεντρικούς αθηναϊκούς δρόμους, προκειμένου να φτάσουν μπροστά στη Βουλή και να διαμαρτυρηθούν για τα σκλητά μέτρα λιτότητας.

“Θα παραμείνουμε δίπλα στους υπόλοιπους αγανακτισμένους, πεζοί” για όλο το βράδυ, δηλώνει ένας από αυτούς στο News 247.

Πρόκειται για τους “Αγανακτισμένους μοτοσικλετιστές”, που στόχο έχουν να προσπαθήσουν να ξυπνήσουν και τους υπόλοιπους Αθηναίους να κατέβουν στο Σύνταγμα και να φωνάξουν όλοι μαζί.

Η “Μοτο-πορεία Αγανακτισμένων”, όπως ονομάζεται το γκρουπ στο Facebook, μετρά ήδη πολλούς Αθηναίους μοτοσυκλετιτές, 182 μέχρι στιγμής, που με τους ήχους των εξατμίσεων τους φιλοδοξούν να στείλουν και αυτοί το μήνυμα της αγανάκτησης προς τον πολιτικό κόσμο της χώρας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα