Θα γίνει της ανασκόπησης

default image

Μια ματιά στο τι θα δουν οι Αμερικάνοι τους πρώτους μήνες του 2011. Προγράμματα που ίσως να μας ενδιαφέρουν και εμάς. Θλίψη σε πιάνει, όταν σκέφτεσαι τη δική μας “φτώχεια”

MasterChef
Απόψε (21.50) το τελευταίο επεισόδιο πριν από τον τελικό. Έχει γιορτινό χαρακτήρα! Προτελευταία φορά που βλέπουμε την Ευγενία Μανωλίδου γιατί αν πεταχτεί μέχρι τον ANT1 για το “Ελλάδα έχεις ταλέντο” (τριπλούν κάνει;), δεν θα ξαναπλησιάσει το MasterChef No2. Υπάρχει και το Top Chef.

Τούρκικη σειρά
Ο πρωταγωνιστής του “Κισμέτ” αυτοκτόνησε, να δούμε τι τέλος επιφυλάσσουν οι σεναριογράφοι στον πρωταγωνιστή της σειράς “Ασημένια φεγγάρια” που κάνει πρεμιέρα το απόγευμα (17.00) στον ANT1.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
O Eλεύθερος Τύπος. Οι ουρές στα συσσίτια των δήμων μεγάλωσαν αυτές τις γιορτές.

Box Office
Οι “Γονείς της συμφοράς” (aka Little Fockers) πρώτευσαν στα αμερικάνικα ταμεία τα Χριστούγεννα. Λογικά το ίδιο συνέβη και στις ελληνικές αίθουσες. Όσοι είδατε αυτή την κακή ταινία, θα καταλάβατε ότι θα ακολουθήσει και τέταρτη.

Aμερικάνικη TV
Μια ματιά στο τι θα δουν οι Αμερικάνοι τους πρώτους μήνες του 2011. Προγράμματα που ίσως να μας ενδιαφέρουν και εμάς. Θλίψη σε πιάνει, όταν σκέφτεσαι τη δική μας “φτώχεια”.

Aθλητική ανασκόπηση
Η ΝΕΤ ανοίγει το χορό (19.00) με τη δίωρη ανασκόπηση της χρονιάς. Θα ακολουθήσουν την Τρίτη (28/12) το Ευρωπαϊκό στίβου της Βαρκελώνης, την Τετάρτη (29/12) ο τελικός του Champions League, την Πέμπτη (30/12) ο τελικός του Μουντομπάσκετ και την Παρασκευή (31/12) ο τελικός του Μουντιάλ. Έξυπνη ιδέα της δημόσιας τηλεόρασης που δεν κοστίζει και δεν θέλει κόπο. Βέβαια όποιος (όλοι δηλαδή) έχει Sport+ έχει χορτάσει να βλέπει τα παραπάνω προγράμματα και τον τελικό του Ρολάν Γκαρός.

Αθλητική ανασκόπηση 2
Ο ΣΚΑΪ βέβαια θα μας σερβίρει τα αθλητικά γεγονότα του 2010 την πρώτη ημέρα του 2011 (στις 12.00). Ωραίος προγραμματισμός!

Tρέιλερ
Source Code” είναι η νέα ταινία του Τζέικ Γκίλενχαλ. Ακόμα ένα δείγμα ότι συνεχίζεται η ανακύκλωση στο Χόλιγουντ.

Φωτό της ημέρας
Xειμερινοί κολυμβητές στην Κίνα κάνουν ζέσταμα.

Xρόνια πολλά σε όλους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα