Δημοσιογράφοι με Δ κεφαλαίο

default image

ΘΕ-ΜΑ: Πως τους φαίνεται που ενώ πάντα ήταν από την άλλη μεριά και “σταύρωναν” τον ένα και τον άλλο, κάνοντας “δημοσιογραφία”, τώρα ήρθε η σειρά τους;

Δελτίο Τύπου ALPHA

‘Σε απάντηση ερωτήσεων τηλεοπτικών συντακτών για την ημέρα που θα ξεκινήσει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha η κα Έλλη Στάη, σας ενημερώνουμε ότι αυτό θα είναι απόφαση του σταθμού η οποία θα σας ανακοινωθεί με σχετικό δελτίο τύπου’.

Με δυο λόγια, ‘Μας πρήξατε με τη Στάη, κομμένα τα μέιλ και οι ερωτήσεις, θα βγει όποτε θέλουμε εμείς’.

CΟΜ ή GR;
Εσείς σε ποιό σάιτ μπήκατε; Στο panathinaikosmas.gr ή στο panathinaikosmas.com ; Μπορεί το δεύτερο να είναι της Π.Ε.Κ, όμως και το πρώτο πήρε αμέτρητα κλικ λόγω της συνέντευξης Βγενόπουλου.

ΝΕΤ
Την ερχόμενη Δευτέρα στις 23.00, η εκπομπή ‘Top Stories’ της Σεμίνας Διγενή θα αποτίσει φόρο τιμής στο Δημήτρη Χορν.

TV
Όταν καταλαγιάσουν όλα αυτά, πως θα τους βλέπουμε όλους αυτούς τους Δημοσιογράφους (με Δ κεφαλαίο) και τα Μέσα (κανάλια και εφημερίδες) που δουλεύουν; Το κακό είναι ότι συνηθίζουμε να ξεχνάμε εύκολα και γρήγορα.

ΘΕ-ΜΑ
Πως τους φαίνεται που ενώ αυτοί πάντα ήταν από την άλλη μεριά και “σταύρωναν” τον ένα και τον άλλο, κάνοντας “δημοσιογραφία”, τώρα ήρθε η σειρά τους;

Στην Κίνα

Ένα ζευγάρι στην Κίνα μήνυσε τους υπεύθυνους ενός σιδηροδρομικού σταθμού, γιατί ενώ αυτό περίμενε το τραίνο να έρθει, επιδόθηκε σε ένα φιλί 3 λεπτών το οποίο όμως βιντεοσκοπήθηκε από τις κάμερες ασφαλείας και ακολούθως ανέβηκε στο YouTube. Το βιντεάκι με το φιλί το έχουν ήδη δει 15.000 άνθρωποι σε δύο μέρες.

Σινεμά
Είναι η χρονιά των Γουέστερν. Όχι με την αυστηρή έννοια του Φαρ-Ουεστ, αλλά με τη ευρύτερη. Έχουμε και λέμε: ‘ 3:10 To Yuma ‘, ‘ There Will Be Blood ‘, ‘ No Country For Old Men ‘, ‘ The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford ‘. Και τα 4 φιλμ έχουν προταθεί για όσκαρ (από 2 ως 8). Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό μας, κάντε κλικ εδώ .

Νέες κινηματογραφικές ταινίες

Atonement – Η μεταφορά του βιβλίου του Ίαν ΜακΓιούαν, με την Κίρα Νάιτλι.
Juno – Κομεντί με την Έλεν Πέιτζ.
The Bucket List – Κωμωδία με τους Τζακ Νίκολσον και Μόργκαν Φρίμαν.
Η παγίδα – Θρίλερ από τη Σερβία.
Once – Κοινωνική από την Ιρλανδία.
Rambo – Η επιστροφή του Τζον Ράμπο.
The Lookout – Αμερικανικό θρίλερ.
Deep End – Θρίλερ του Θανάση Αντωνίου, με τους Αλέκο Συσσοβίτη, Μαρία Κορινθίου, Κώστα Σόμμερ, Ναταλία Λιονάκη.

Ελεύθερος Τύπος

Η Agenda του Ελεύθερου Τύπου άλλαξε και εμπλουτίστηκε με 16 σελ. για την τηλεόραση. Κάθε Σάββατο.

Σκάι
Εκτός της Ματωμένης Κυριακής της 21ης Νοεμβρίου του 1920 υπάρχει και αυτή της 30ης Ιανουαρίου του 1972. Το Σάββατο ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα, ο Σκάι θα προβάλλει το φιλμ Sunday που αναφέρεται στα γεγονότα της δεύτερης.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Ο Αδέσμευτο Τύπος για το ‘Ελληνική Οπερέτα’, αν και μάλλον Τραγωδία είναι.

Φωτό της ημέρας
Ότι ανεβαίνει, κατεβαίνει.
Νεύτωνας.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα