”Killer Joe”

”Killer Joe”

Διαβάστε την κριτική του Flix για το ''Killer Joe'' σκηνοθετημένο από τον Γουίλιαμ Φρίντκιν. Πρωταγωνιστούν Μάθιου ΜακΚόναχι, Εμίλ Χιρς και Τόμας Χέιντεν Τσερτς

Επιμέλεια: Γιώργος Κρασσακόπουλος

Ο Γουίλιαμ Φρίντκιν σκηνοθέτει για δεύτερη φορά μετά το ”Bug” ένα θεατρικό του Τρέισι Λετς και παραδίδει μια σοκαριστικά απολαυστική ταινία, πακεταρισμένη στην μορφή ενός επώδυνου, μα και σχεδόν κωμικού θρίλερ.

Όταν ο 22χρονος έμπορος ναρκωτικών Κρίς ανακαλύπτει ότι η μητέρα του έκλεψε το απόθεμα των ναρκωτικών που είχε αναλάβει να πουλήσει για λογαριασμό μιας συμμορίας, πρέπει να σκεφτεί ένα τρόπο να μαζέψει άμεσα 6.000 δολάρια για να σώσει τη ζωή του από τους προμηθευτές που τον κυνηγούν.

Μέσα στην απελπισία του ζητάει τη βοήθεια του πληρωμένου δολοφόνου «Κίλερ Τζο» προκειμένου να δολοφονήσει τη μητέρα του και να εισπράξει την ασφάλεια ζωής της, ύψους 50.000 δολαρίων.

Ωστόσο, ο Τζο ζητάει προκαταβολή για τη… «δουλειά» και αφού ο Κρις δεν έχει να του δώσει, παίρνει ως εγγύηση την ελκυστική αδερφή του Κρις, την Ντότι. Και μέχρι να πληρωθεί ο Τζο, η Ντότι… δεν επιστρέφεται!

Στο νέο φιλμ του Γουίλιαμ Φρίντκιν που μοιάζει παρά το προχωρημένο της ηλικίας του να βρίσκεται σε δαιμόνια, ηλεκτρισμένη φόρμα, το pulp του Τζιμ Τόσμον συναντά το χιούμορ των αδελφών Κοέν και μαζί εκτοξεύονται σε ένα ανίερο μείγμα βίας, γέλιου, πεσιμισμού και ακρότητας. Ακούγεται απολαυστικό; Είναι!

Διαβάστε ολόκληρη την κριτική στο Flix

Δείτε το τρέιλερ και φωτογραφίες της ταινίας στο Flix

Διαβάστε ακόμα:

* Όλες οι κριτικές των ταινιών της εβδομάδας και αναζητήστε που παίζονται σε όλη την Ελλάδα, στο Flix

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα