Είναι ο ΕΤ μια μεγάλη αποτυχία;

default image

media_635.jpg Κυριακάτικες

Την Κυριακή που μας πέρασε το Πρώτο Θέμα ήταν και πάλι πρώτο σε πωλήσεις με 197 χιλ. φύλλα. Από κοντά το Βήμα με 176, 165 και 164 αντίστοιχα είχαν οι Ελευθεροτυπία και Έθνος. Η Καθημερινή έκανε 137 και ο Ελεύθερος Τύπος 115.

ΕΤ

Θα ξανακάνουμε το δικηγόρο του διαβόλου. Που βλέπουν τη μεγάλη αποτυχία του νέου Ελεύθερου Τύπου; Το ότι τις Κυριακές πούλαγε 40 χιλ. και τώρα πουλά πάνω από 100 θεωρείται μεγάλη αποτυχία; Τον βοηθάνε οι προσφορές θα πουν κάποιοι. Ενώ οι άλλες Κυριακάτικες κυκλοφορούν γυμνές, χωρίς προσφορές… Το ότι την περασμένη Τρίτη ήταν 2η εφημερίδα στην Ελλάδα (μετά το Έθνος) με 52 χιλ. φύλλα, θεωρείται μεγάλη αποτυχία; Γιατί τόση βιασύνη να θαφτεί η νέα προσπάθεια; Μάλλον ενοχλεί ο νέος παίκτης που πάει να μπει σφήνα στις παραδοσιακές δυνάμεις.

Τηλεθέαση
Την εβδομάδα 28 Μαΐου με 3 Ιουνίου, το MEGA έκανε ένα στρογγυλό 20% (σύμφωνα με την AGB). Ακολούθησαν, ΑΝΤ1 με 17,3%, ALPHA με 13%, STAR με 11%, ALTER με 10,7%.

Λέμε να δούμε
The Adjuster. Τα μεσάνυχτα της Παρασκευής από την ΕΤ1.

Πρόσωπα 2007
Η 11η απονομή των τηλεοπτικών βραβείων ‘Πρόσωπα’ που διοργανώνει κάθε χρόνο το ‘TV Έθνος’ θα πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουλίου στο ‘Cine Κεραμεικός’, με την Ελένη Μενεγάκη στην παρουσίαση και τη ΝΕΤ στην τηλεοπτική κάλυψη. Χορηγός η WIND, περισσότερες λεπτομέρειες στο Έθνος.

Σκάι
Την ερχόμενη Πέμπτη στις 22.00, ο Σκάι θα προβάλλει το πολύ ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ του National Geographic, με θέμα τη μεγαλύτερη καλωδιωτή γέφυρα του κόσμου, αυτή του Ρίου – Αντιρρίου.

Βαβέλ
Το 12 Διεθνές Φεστιβάλ Κόμικς της Βαβέλ πραγματοποιείται από τις 14 ως τις 17 Ιουνίου στο Γκάζι. Περισσότερα εδώ.

30 Days of Night
Το περίφημο κόμικ τρόμου 30 Days of Night, είναι άλλο ένα κόμικ που έγινε κινηματογραφική ταινία. Θα προβληθεί φέτος το φθινόπωρο και πρωταγωνιστεί ο Τζος Χάρνετ.

Το νου σας
Τον Φεβρουάριο, η TorrentSpy μηνύθηκε από την The Motion Picture Association of America, η οποία εκπροσωπεί την Columbia Pictures και άλλα μεγάλα στούντιο του Χόλιγουντ, για το ότι κάνει εύκολο να κατεβάσει κάποιος μια πειρατική ταινία. Πριν λίγες μέρες αποφασίστηκε από δικαστή, η TorrentSpy να μαζέψει τα στοιχεία (την IP για αρχή) όλων όσων χρησιμοποιούν torrents ώστε να κάνουν παράνομα download. Η εταιρεία αρνήθηκε και σε λίγες μέρες θα κάνει έφεση.

Φωτό της ημέρας

Ο Μέσι σκόραρε για ακόμα μια φορά με πανομοιότυπο τρόπο που είχε σκοράρει στο παρελθόν ο Μαραντόνα. Αυτή τη φορά ήταν με το χέρι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα