Είναι όντως Υπέροχη η Ελλάδα

default image

Πάλι τα ίδια με Πάμε Πακέτο και Στιγμή της Αλήθειας. Σχεδόν 1,5 εκατ. τηλεθεατές είδαν την Πέμπτη την κάθε εκπομπή

SPORT 24 TV

Λίγο πριν το μεγάλο ντέρμπι, απολαύστε το
βίντεο .

Κυριακάτικες
την Κυριακή 2 Νοεμβρίου το Πρώτο Θέμα βρέθηκε στην κορυφή με 205 χιλ. φύλλα (αρέσει σε πολύ κόσμο ο Μητροπάνος). Ακολούθησε το Βήμα με 180 και η Ελευθεροτυπία με 163 χιλ. Στις 156 η Καθημερινή, 122 για το Έθνος. Ελαφρώς ανεβασμένος ο Ελεύθερος Τύπος και 98 χιλ. φύλλα. Μια μέρα πριν τα Νέα είχαν 100 χιλ.

Τί γίνεται;
Πάλι τα ίδια με Πάμε Πακέτο και Στιγμή της Αλήθειας. Σχεδόν 1,5 εκατ. τηλεθεατές είδαν την Πέμπτη την κάθε εκπομπή.

Τηλεθέαση
Το διάστημα 27 Οκτωβρίου με 2 Νοεμβρίου το MEGA ως συνήθως πρώτευσε με ποσοστό 19%. Στη δεύτερη θέση ο ΑΝΤ1 με 16,9%, στο 12,7% ο ALPHA. Ακόμα, 11,4% το ALTER, 9,2% η NET, 3,8% ο ΣΚΑΪ.

Ομπάμα
Ένα πολύ καλό φωτορεπορτάζ από τη νύχτα της εκλογής του.

Λαζόπουλος
Παρά τις φήμες των τελευταίων ημερών, ο Λάκης Λαζόπουλος φέρεται να έχει δηλώσει στο παρόν πως θα ξαναβγεί στον ALPHA και πως δεν τα έχει σπάσει με το κανάλι και τον Κοντομηνά.

Σινεμά
Δείτε εδώ 10 ηθοποιούς που πέθαναν και δεν πρόλαβαν να δουν την τελευταία ταινία που πρωταγωνιστούσαν. Μεταξύ τους είναι οι Χιθ Λέτζερ και Τζέισον Λι.

Στο ελληνικό ίντερνετ

Που θα πάει αυτή η ιστορία; Δεν είναι δυνατόν να κλείνουν τα πιο διασκεδαστικά σάιτ… Μιλάμε για το bourdela.com που απ’ ότι φαίνεται του κατέβασαν τα ρολά.

Λέμε να δούμε

Αναμνήσεις μια γκέισας . Στο STAR την Πέμπτη στις 21.00.
Ο εξορκισμός της Έμιλι Ρόουζ . Την Παρασκευή στις 23.10 στο MEGA.

Έθνος της Κυριακής
Όπως το περιμέναμε, φρέσκο και καθαρό μετά τις αλλαγές. Όπως πρέπει να είναι μια σύγχρονη κυριακάτικη εφημερίδα. Όσο για τη νέα προσφορά, Υπέροχη Ελλάδα, είναι πραγματικά εξαιρετική. Οι φωτογραφίες του πρώτου τεύχους με τα σπήλαια και τα ποτάμια κάτω από τη Γη είναι εντυπωσιακές και πρόκειται για μια πολύ καλή έκδοση για τη βιβλιοθήκη μας που δεν θυμίζει δωράκι εφημερίδας (μετά θα πωλείται αυτόνομο στα περίπτερα με 20 ευρώ).

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Το Έθνος   για τα καλορίζικα.

Φωτό της ημέρας
Μπορεί ο Μπους να μας αδειάσει τη γωνιά χωρίς πολλά πολλά, όχι όμως και ο σκύλος του ο οποίος δάγκωσε δημοσιογράφο του Reuters. Δείτε και το βίντεο .

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα