Sony Ericsson Z555

Sony Ericsson Z555

Η Sony Ericsson παρουσίασε το Z555, ένα κομψό clamshell τηλέφωνο που συνδυάζει πλούσια γκάμα χαρακτηριστικών και εμφάνιση που αποσπά αμέσως την προ...

Η Sony Ericsson παρουσίασε το Z555, ένα κομψό clamshell τηλέφωνο που συνδυάζει πλούσια γκάμα χαρακτηριστικών και εμφάνιση που αποσπά αμέσως την προσοχή των γύρω. Ένας ιδανικός συνδυασμός των τελευταίων τεχνολογικών χαρακτηριστικών με ένα πρωτοποριακό σχεδιασμό με υφή διαμαντιού. Με το μοναδικό αδαμάντινο φινίρισμα στην μπροστινή πλευρά και τις προηγμένες λεπτομέρειες που διαθέτει, το κινητό αυτό πραγματικά αντανακλά την προσωπικότητά σας. Επιπλέον, Η εξωτερική του οθόνη δείχνει ποιος καλεί χωρίς να ανοίξετε το «αναδιπλούμενο πορτάκι». Όταν είναι απενεργοποιημένη, η εξωτερική οθόνη παραμένει διακριτικά αόρατη …χωρίς να στερείται τίποτα σε σχεδιασμό.




Η τελευταία λέξη της… μόδας



Όπως κι εσείς, το Z555 αλλάζει εμφάνιση ανάλογα με τις τάσεις κάθε εποχής. Τα χρώματα και τα σχέδια των θεματικών ενοτήτων και όλη η εμφάνιση του συστήματος μενού και της οθόνης ανανεώνονται αυτόματα καθώς περνάει ο χρόνος. Επίσης, ενημερώνεται από το ημερολόγιο και γνωρίζει πότε ήρθε η στιγμή να αφήσει την καλοκαιρινή εμφάνιση και να υιοθετήσει μια πιο φθινοπωρινή ενώ διαθέτει μέχρι και ειδικά θέματα για εορταστικές στιγμές.




Έλεγχος μέσω κίνησης



Το νέο clamshell της Sony Ericsson διαθέτει τη χρηστική λειτουργία της Sony Ericsson Gesture Control (έλεγχος μέσω κίνησης), η οποία σας επιτρέπει εύκολα να βάλετε σε αθόρυβη λειτουργία το κινητό, ή να απενεργοποιήσετε το ξυπνητήρι χωρίς να διακόψετε αυτό που κάνετε εκείνη τη στιγμή. Όταν υπάρχει εισερχόμενη κλήση, το τηλέφωνο μπορεί να αποσιωπήσει τον ήχο κλήσης με μια απλή κίνηση του χεριού (μπροστά και πίσω). Παρομοίως, μπορείτε με ένα νεύμα πάνω από το τηλέφωνο να απενεργοποιήσετε το ξυπνητήρι του κινητού.




Αφεθείτε στα πάθη σας εν κινήσει



Το Z555 σας επιτρέπει να εκμεταλλευτείτε εκείνη τη χαλαρή στιγμή στο ταξί για να ακούσετε το αγαπημένο σας συγκρότημα ή ακόμα και το αγαπημένο σας βιβλίο. Αποθηκεύστε τα αγαπημένα σας μουσικά κομμάτια και audio books (βιβλία σε ηλεκτρονική μορφή ήχου) στο κινητό τηλέφωνο και οργανώστε τα βάσει κεφαλαίων, άλμπουμ ή καλλιτέχνη. Συντονιστείτε με ραδιοφωνικούς σταθμούς των FM για να ακούσετε τα νέα του καιρού, της κίνησης ή τα τελευταία νέα των διασημοτήτων.




Αιχμαλωτίστε τη δράση τη στιγμή που συμβαίνει



Το Z555 διαθέτει φωτογραφική μηχανή 1.3MP και έτσι είναι βέβαιο πως μπορείτε να αιχμαλωτίσετε τη δράση τη στιγμή ακριβώς που συμβαίνει. Τραβήξτε μια φωτογραφία από ένα αντικείμενο που ενδεχομένως θα αγοράσετε και στείλτε τη με MMS σε έναν φίλο ή ανεβάστε την απευθείας στο ‘blogsite’ σας.




Βιντεοπαρουσίαση



Δείτε την παρουσίαση του νέου κινητού της Sony Ericsson στο βίντεο που ακολουθεί.









Διάθεση



Το Z555 θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά εντός του πρώτου τριμήνου του 2008. Η τιμή του δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα