Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (08/12/11)

default image

Διαβάστε στο News247 τους σημαντικότερους τίτλους των σημερινών εφημερίδων και δείτε σε πολύ μεγάλη και καθαρή ανάλυση τα πρωτοσέλιδα του ελληνικού και ξένου Τύπου

Δημοκρατία

“Μισθοί Ινδίας στο νέο Μνημόνιο” είναι ο τίτλος του σημερινού κεντρικού θέματος της εφημερίδας, που αναφέρεται σε επικείμενη κατάργηση της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

Τα Νέα

“Αδιέξοδο με την εφεδρεία και στο βάθος απολύσεις” ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας, που κάνει λόγο για νέες απομακρύνσεις με αίτημα της Τρόικα. “Οκτώ στους δέκα προτιμούν τις παραιτήσεις”, αναφέρει.

Έθνος

“Η εφεδρεία πήρε πρόωρη σύνταξη” είναι σήμερα ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας. “Άνθρακες ο θησαυρός από την πρώτη εφαρμογή του μέτρου”, συμπληρώνει, χαρακτηρίζοντας “φιάσκο” τον απολογισμό της εξόδου από το  Δημόσιο.

Ελεύθερος Τύπος

“Εκβιασμός διαρκείας με την έκτακτη εισφορά” είναι ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας, που χαρακτηρίζει “ομήρους του Βενιζέλου συνταξιούχους, πολύτεκνους και ανέργους”.

Αδέσμευτος Τύπος

“Το κλίμα στο ΠΑΣΟΚ αγριεύει για τη διαδοχή”, τιτλοφορεί το σημερινό κεντρικό θέμα της η εφημερίδα, ενώ “ο ΓΑΠ παρεπιδημεί στο Γιοχάνεσμπουργκ και συζητά για την κλιματική αλλαγή”.

Ελευθεροτυπία

“Πέντε μέρες πίσω οι συντάξεις ΙΚΑ” τιτλοφορείται το κεντρικό θέμα του σημερινού πρωτοσέλιδου, που κάνει λόγο ακόμη στο “μπάχαλο” της εφεδρείας.

Αυριανή

“Μόνη λύση η επιστροφή στη δραχμή”  αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα, που κάνει εκτενή αναφορά στην έκθεση του ιαπωνικού οίκου Nomura για την Ελλάδα.

Βραδυνή

“Αναγνώριση χρόνου ασφάλισης για τα κενά διαστήματα” αναφέρει στο κεντρικό της θέμα η εφημερίδα, που παραθέτει την σχετική εγκύκλιο του ΙΚΑ.

Espresso

“Γιατί έδιωξαν τον Ψινάκη”, τιτλοφορεί το πρώτο θέμα της η εφημερίδα, που αναφέρεται στο παρασκήνιο, πίσω από το “διαζύγιο” του ΑΝΤ1 με τον γνωστό παρουσιαστή.

Ο  πρωινός τύπος

Καθημερινή

“Ο πρώην πρόεδρος του Ισραήλ οδηγείται στην φυλακή” και “Ώρα μηδέν για την Ευρωζώνη” είναι οι τίτλοι των δύο κεντρικών θεμάτων της εφημερίδας σήμερα.

Αυγή

“Βαρυχειμωνιά στα σχολεία” είναι ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας, που αναφέρεται στην έλλειψη πετρελαίου και βιβλίων σε πολλά σχολεία της χώρας.

Ριζοσπάστης

“Ούτε ευρώ για την Παιδεία από τη λαϊκή οικογένεια” είναι ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας.

Αναλυτικά όλα τα πρωτοσέλιδα του πολιτικού,  οικονομικού και αθλητικού τύπου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα