Κάτω από τα φτερά του Πούτιν

default image

Όταν έχεις τον Πούτιν φίλο όλα μπορούν να συμβούν στη Ρωσία. Η Άννα Τσάπμαν, όταν απέτυχε ως κατάσκοπος δοκίμασε την αισθησιακή φωτογράφηση σε περιοδικό και τώρα ο πρωθυπουργός της Ρωσίας τη διόρισε σε θέση μόνον για κείνη, στο κόμμα του (Vids)

Πρώτα έκανε καριέρα σαν κατάσκοπος. Στη συνέχει τρέλανε τα αντρικά βλέμματα με την αισθησιακή της φωτογράφιση στο Maxim και τώρα αποφάσισε να κάνει στροφή… στην πολιτική με μέντορα τον Vladimir Putin Η λαμπερή πρώην κατάσκοπος Anna Chapman εκλέχτηκε στο συμβούλιο της νεολαίας του κυβερνώντος κόμματος, έναν θεσμό που ο Πούτιν φαίνεται να επανέφερε μόνον για να τοποθετήσει εκλεκτούς.

Όμως, παρά την εκλογή της, αφιέρωσε πολύ λίγο από τον χρόνο της στις διαδικασίες του συνεδρίου της νεολαίας με μία ομιλία που κράτησε σχεδόν ένα λεπτό.

Στην ομιλία της κάλεσε τους ανθρώπους να αντιμετωπίζουν με μια πιο θετική ματιά τη ζωή. “Πρέπει να μεταμορφώσουμε το μέλλον, ξεκινώντας από τον εαυτό μας”, είπε. “Αν ο καθένας μας ήταν χαρούμενος, θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι νέο και χρήσιμο”.

Η Άννα Τσάπαμαν ή AΆνια Κουτσένκο  είναι κόρη ενός ρώσου διπλωμάτη. Πολλές φορές συγκέντρωσε τα βλέμματα πάνω της, από τη στιγμή που επέστρεψε στην Ρωσία, μετά την αποκάλυψή της στις ΗΠΑ. Έχει κάνει μια αποκαλυπτική φωτογράφηση σε ρωσικό ανδρικό περιοδικό, ενώ έκανε την εμφάνισή της στο διαστημικό σταθμό του Καζακστάν στην εκδήλωση για το διαστημόπλοιο Soyuz.

Η σέξι κατάσκοπος έχει συναντηθεί με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, ενώ μαζί με τους υπόλοιπους εννέα κατασκόπους που είχαν απελαθεί από τις ΗΠΑ έχει τιμηθεί από τον ρώσο πρόεδρο Μεντβέντεφ για τις υπηρεσίες της προς την πατρίδα.

Τώρα, με το νέο της αξίωμα εκπληρώθηκε και η υπόσχεση του Πούτιν, ο οποίος είχε δηλώσει ότι όλοι οι ρώσοι πράκτορες θα αποκατασταθούν μετά την επιστροφή τους στην Ρωσία.

Βέβαια πριν στραφεί στην πολιτική η σέξι Άννα  δέχτηκε τον περασμένο Οκτώβριο πρόταση από το περιοδικό “Maxim” Ρωσίας, για μια πικάντικη φωτογράφηση.

Η Άννα φωτογραφήθηκε με σέξι μαύρα εσώρουχα κρατώντας ένα γυαλιστερό όπλο!

Δείτε τα παρασκήνια της φωτογράφησης:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα